MENU

11:50
Peecon Biga Pacman Gen 2 — компактність конструкції та 12-кубовий бункер

Голландський виробник сільгосптехніки Peecon представив оригінальне рішення в конструюванні самохідних змішувачів-роздавачів кормів.  Biga Pacman Gen 2 поєднує переваги компактної машини та вилочного навантажувача.


 

Оригінальна система передбачає кріплення навантажувальної стріли з силосним ковшем перед та над кабіною. Нарізавши масу, ківш підіймається вгору по направляючих та висипає корм у бункер об’ємом 12 куб. м. Така конструкція дає змогу обійтися без дорогих фрези і транспортера, що до того ж робить машину більш компактною.

Biga Pacman Gen 2 приводиться в дію турбодизельним двигуном Deutz об’ємом 4.1 л потужністю 116 к. с. Гідростатична трансмісія не лише полегшує управління машиною, але й дає змогу рухатися їй більш плавно. Незважаючи на компактні розміри, кормозмішувач оснащується просторою комфортною кабіною з ергономічним робочим місцем та набором «дрібниць», що роблять роботу оператора більш комфортною.

Докладніше про технічні характеристики — на сайті виробника.



Категорія: Новини техніки | Переглядів: 676 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: навантажувач, змішувач-роздавач кормів, силос, Peecon, самохідний | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar