MENU

21:10
ПАТ «Аграрний фонд» планує щомісячно продавати вроздріб 5 тисяч тонн борошна
ПАТ «Аграрний фонд» планує щомісячно продавати вроздріб 4-5 тисяч тонн борошна. Про це голова правління ПАТ «Аграрний фонд» Андрій Радченко сказав в інтерв'ю «Agravery».
«До квітня місяця плануємо вийти на щомісячний об'єм 4-5 тисяч тонн фасованого борошна. За відгукам закупників, продукт продається добре. Наше борошно затребуване українцями», - сказав Андрій Радченко.
За словами голови правління, після виходу на ринок роздрібної торгівлі у Києві та Київський області ПАТ «Аграрний фонд» планує продаж борошна під власним брендом на території всієї України.
«На сьогодні підписані договори з київськими дистриб'юторами і найближчим часом плануємо підписати зі львівськими. Крім того, ми працюємо з потенційними дистриб'юторами, які готові представляти інтереси ПАТ «Аграрний фонд» в усіх областях України», - зауважив Андрій Радченко.
Керівник підприємства зазначив, що для досягнення цієї мети йдуть переговори з переробниками у ряді областей України. «Ми працюємо над вибором підприємства у західному регіоні, яке буде фасувати нашу продукцію. Ми це робимо для того, щоб не возити борошно з Києва, де ми наразі пакуємо його, у західні області, і, таким чином, зекономимо на доставці. Потім у наших планах - знайти фасувальні підприємства на сході, на півдні і на півночі України. А вже після того, як ми будемо фасувати нашу продукцію у п'ятьох регіонах, включаючи Київ, можна буде говорити, що ми будемо присутні в усіх областях», - додав Андрій Радченко.
За словами голови правління, ПАТ «Аграрний фонд» найближчим часом також планує продавати вроздріб гречку: «Ми працюємо над фасуванням гречки, яку закупили за форвардною програмою минулого року. Крім того, миьш зараз розглядаємо варіант придбання гречки за спотовими програмами. Плануємо, що за півтора-два місяці запустимо гречку на ринок».
Як повідомлялося раніше, наприкінці 2015 року ПАТ «Аграрний фонд» вийшов на роздрібний ринок борошна.
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 409 | Додав: evgeniu | Теги: борошно, ПАТ «Аграрний фонд» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar