MENU

15:37
«Пан Курчак» планує подвоїти виробничі потужності
На Волині готують до відкриття новий потужний комплекс забою та переробки птиці.





Запрацює він у Нововолинську та належить ТзОВ «Птахокомплекс "Губин"», який входить до агропромислової групи «Пан Курчак». Це дозволить компанії майже вдвічі збільшити виробничі потужності, удосконалити сам технологічний процес, а також розширити асортимент продукції, зокрема видів фасованої охолодженої курятини стане більше.
Про це повідомила прес-служба компанії.
«Потужність нового комплексу — забій 7 тисяч голів птиці за годину, — говорить в.о. директора «Птахокомплекс"Губин"» Тетяна Львова. — Тоді як зараз ця цифра вдвічі менша. Тим часом використання шокової камери дасть можливість створити заморожений продукт високої якості, який зможе конкурувати на європейському ринку. А завдяки тому, що холодильне обладнання, яке використовуватимуть на підприємстві споживатиме вдвічі менше електроенергії, ніж те, яке працювало дотепер, дозволить, в свою чергу,не піднімати вартість продукції. Відповідно залишити її конкурентноздатною на ринку птахопродуктів та доступною для споживача».
Загалом нині асортимент підприємства нараховує понад 30 видів як замороженої, так і охолодженої птахопродукції. Волинську курятину споживає не лишень місцеве населення, а й жителі ще 9 областей України, а також за кордоном, інформують у прес-службі компанії.
Довідково:
ТзОВ «Птахокомплекс "Губин"» засноване у 2001 році. Це найбільший підрозділ Агропромгрупи «Пан Курчак», який здійснює діяльність у таких напрямках: вирощування птиці, виробництво та реалізація м'яса птиці. У складі комплексу діють 5 птахоферм розташованих в чотирьох районах Волинської області, річною потужністю понад 8,2 млн. голів. Виробництво відповідає міжнародним вимогам і стандартам.
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 560 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: ТзОВ «Птахокомплекс Губин», «Пан Курчак», Волинь, комплекс забою та переробки птиці, птиця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar