MENU

06:40
Ozdoken розширив пропозицію в сегменті механічних зернових машин

На вітчизняному ринку посівної техніки — новий бренд. В Україні розпочалися продажі сівалок турецької компанії Ozdoken. Першою аграріям запропонують механічну модель HBM-SK28 для зернових культур.

Комбінована причіпна сівалка використовується для посіву пшениці, ячменю, вівса, гороху, бобових, а також для дрібного насіння, такого як ріпак чи конюшина.

Сівалка укомплектована 28 дисковими подвійними сошниками, прикочуючими колесами, гідравлічними розпушувачами та гідравлічною бороною. Відстань між сошниками — 14 см. Ширина захвату — 3,92 м.

Агрегат оснащується бункером для насіння об’ємом 440 л. Ємність бункера для дрібного насіння — 94 л. Одночасно сівалка може вносити мінеральні добрива, беручи їх за раз на «борт» 440 кг. V-подібна конструкція дна бункера сконструйована для полегшення потоку насіння і добрив та для рівномірного і повного їх очищення після роботи в полі.

Оригінальна опція від Ozdoken — можливість блокувати дишло вертикально, що дає змогу агрегатувати сівалку в навісному положенні. Глибина посіву регулюється за допомогою гідравліки. Два підшипники на висівних дисках та інші функції вирізнять продукцію Ozdoken від конкурентів.

Потреба в потужності — 75—80 к. с. для причіпного типу агрегатування та 80—85 к. с. для навісного.

Просуватиме турецькі сівалки в Україні департамент INCIMA компанії «АМАКО».

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 532 | Додав: evgeniu | Теги: HBM-SK28, комбінована причіпна сівалка, Ozdoken | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar