MENU

23:00
Основні новинки Agritechnica-2015. Трактори частина І
Нагадаємо, в Ганновері проходить найбільша виставка сільгосптехніки Agritechnica-2015. Ми докладно розповімо про новинки тракторів, представлених на виставці.

 

Case IH Optum

Case IH представив нову лінійку тракторів CVX Optum, про яку ходили чутки з весни 2015 І вже тоді AgroPravda.com вдалося довідатися деякі деталі, які на Агрітехніка підтвердилися офіційно.

Case IH Optum

Лейтмотив лінійки - більше потужності і продуктивності, при збереженні гнучкості компактних моделей.

Трактори отримали концептуально нове оформлення капота, решітки радіатора, нове світлодіодне 3D LED-освітлення, простору кабіну SurroundVision з поліпшеною оглядовістю і на гідропідвіска і багато іншого.

«У пошуках способу оптимізації ефективності, продуктивності і надійності наші інженери переосмислили і переглянули кожну деталь» - розповів Дан Стюарт, менеджер Case IH.

Як повідомляє  AgroPravda.com, лінійка Optum CVX складається з двох моделей з компактними 6,7-літровими двигунами NEF від FPT Industrial, з номінальною потужністю 270 і 300 к.с. при 2100 об / хв. і максимальною потужністю 313 к.с. для моделі Optum 300 CVX.При цьому компактні двигуни укупі з безступінчатим трансмісією забезпечують відмінну паливну економічність.

Двигуни відповідають вимогам Tier 4B / Final без додаткових компонентів, тому недавно розроблений дизайн капота дозволив поліпшити видимість для оператора.

У двигунах застосовується новий матеріал клапанів і конфігурація блоку циліндрів, в результаті чого вдалося домогтися більш високого тиску згоряння. Значні зміни торкнулися нижньої частини блоку циліндрів і масляного піддону.

У той час як звичайна вага Optum CVX становить 11000 кг, конструкція машини дозволяє працювати з максимальною повною масою в 16 000 кг.

Як розповів Андреас Клаузер, президент Case IH - складання нових тракторів Optum CVX почалася на виробничому майданчику в Санкт-Валентин у вересні цього року, а перші машини вже покинули завод.

Claas Axion 870

Яскравою новинкою Claas став новий флагман модельного ряду Axion 800 - Axion 870, обладнаний «в стандарті» безступінчатим трансмісією Cmatic. При бажанні може бути встановлена ​​перемикається при навантаженні ступінчаста коробка передач HexaShift.

Тепер лінійка Axion 800 включає в себе сім моделей від 205 до 295 кінських сил і впритул наблизилася до серії 900.

Claas Axion 870

 Claas Axion 870 оснащується 6,7-літровим 6-циліндровим двигуном FPT, відповідним стандартам Stage IV (Tier 4). У ньому застосовуються система уприскування палива високого тиску Common-Rail, охолоджувач наддувочного повітря і турбокомпресор із змінною геометрією (VGT), повністю інтегрована система і DOC (дизельний каталізатор окислення). Номінальна потужність двигуна - 280 к.с.

На допомогу двигуну використовується система CPM (Claas Power Management), яка сприяє підвищенню ефективності його роботи. При швидкостях порядку 14 км / год, а також під час роботи ВОМ, через електронну систему управління двигуном CPM автоматично забезпечує додатковий крутний момент, за рахунок чого додає ще 15 к.с. потужності - повідомляє AgroPravda.com.

Claas Axion 870 оснащений електронною інформаційною системою CEBIS Claas, яка підтримує до семи пристроїв електронного управління, а також CEBIS-термінал, інтегрований в підлокітник.

Конструкторам вдалося знизити споряджену масу машини, є кілька варіантів підвіски (включаючи Proactiv).

Claas Axion 870 будуть доступні з 2016 року.

John Deere 9 RX

Вперше для широкої публіки John Deere представив свій перший 4-гусеничний трактор - 9RX.

Чотири нових моделі лінійки 9RX оснащуються двигунами в діапазоні від 470 до 620 к.с., обладнані потужною ходовою частиною і системою гусениць, розробленої з урахуванням великих навантажень.

John Deere 9RX

Серія 9RX оснащена жорстким приводом гусениць і призначені для важких робіт, таких як культивація, оранка, дискування і розпушування, масштабні посівні роботи і навіть несільськогосподарські завдання.

Гусеничні стрічки шириною 30 дюймів призначені для підвищеної довговічності і залишаються в межах 3 м від загальної ширини машини. Також на замовлення поставляються надширокі 36-дюймові гусениці.

Нові трактори 9470RX і 9520RX оснащені 13,5-літровими двигунами John Deere PowerTech PSS (моделі для України - Stage II), а на 9570RX і 9620RX встановлені 15-літрові двигуни Cummins QSX.

Нові 4-гусеничні трактори поставляються з універсальною трансмісією e18, що забезпечує плавність перемикання, з функцією управління ефективністю для автоматизованого контролю двигуна і трансмісії.

Трактори також оснащені шарнірної системою рульового управління і встановлюваним на замовлення активним рульовим керуванням (ACS), яке покращує маневреність в поле і утримання курсу навіть при транспортних швидкостях до 40 км / ч.

Кабіна CommandView III обладнана підвіскою нової системи, яка покращує якість їзди, допускаючи вертикальне переміщення до 10 см.

У наявності - повністю інтегрована система ведення AutoTrac і система інформаційного менеджменту JDLink Connect, дисплей CommandCenter 4-го покоління з індивідуальною настройкою сторінок для швидкого доступу до функцій керування трактором і робочим обладнанням, а також трансмісією e18 з функцією Efficiency Manager.

Для огляду в сутінках або вночі використовуються 24 світлодіодних джерела денного світла.

Гідравлічна система на новому 9RX була перероблена і включає в себе до восьми СКК зі стандартним витратою 220 л / хв або з витратою 435 л / хв в якості опції.

New Holland T7

New Holland представив дві новинки тракторів серії Т7 - моделі T7.290 і T7.315.

Нові моделі серії T7 призначені для виконання робіт первинної та вторинної обробки грунту, пакування в тюки, скошування та транспортуванні.

New Holland T7

Модель T7.290 оснащується двигуном номінальною потужністю 270 к.с. (максимальна потужність складає 290 к.с.), а T7.315 - 300 к.с.(максимальна потужність - 313 к.с.).

Двигун нових моделей оснащений технологією ECOBlue Hi-eSCR (високоефективна селективно-каталітична нейтралізація відпрацьованих газів) і відповідає стандартам Tier 4B.Ця система не містить систем рециркуляції охолоджених відпрацьованих газів або DPF, і дозволяє двигуну оптимізувати згоряння, крутний момент і витрата палива, максимізуючи вихід потужності з кожного циліндра. Турбонагнітач із змінною геометрією лопаток і електронним управлінням забезпечує крутний момент, необхідний для роботи на низьких оборотах і швидкого реагування на зміни навантаження.

У парі з двигуном - безступінчата трансмісія Auto Command з чотирма заданими «віртуальними» передачами.

Завдяки насосу продуктивністю 220 л / хв, значного потоку масла можна досягти навіть на низьких оборотах двигуна, заощаджуючи при цьому паливо.

Нові моделі оснащені технологією автоматизації керування трактором New Holland IntelliCruise ISOBUS Class 3 - повідомляє  AgroPravda.com.

Вночі освітлення забезпечується завдяки 20 світлодіодним робочим ліхтарям.

«Нові моделі ідеально підходять для землеробства, коли потрібні потужність великого трактора і універсальність середнього за розміром агрегату», - зазначає Шон Леннон, керівник відділу контролю за виробництвом тракторів і навантажувачів, - «в той же час, вони володіють характеристиками, що забезпечують високу економічність при підключенні механізмів відбору потужності або використанні на транспортних роботах ».

 

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 995 | Додав: evgeniu | Теги: Kubota, JCB, Case IH, john deere, Case IH Optum, Трактор, Agritechnica-2015, NEW HOLLAND, claas, Fendt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar