MENU

13:27
Олексій Павленко оголосив у Берліні стратегію лідерства України на світовому продовольчому ринку
Нова політика українського Уряду передбачає утвердження лідерства на світовому продовольчому ринку, стимулювання експорту, відкриття європейських ринків для українських вітчизняних виробників. Цьому сприятиме створення та просування бренду «Продукт України». 
Про це заявив Міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко у рамках панельної дискусії східного комітету німецької економіки у Берліні.
«Важливим завданням для нас є дерегуляція. Схвалено на засіданні Уряду рамковий закон щодо дерегуляції підприємницької діяльності. Він спрощує процедури у сфері земельних відносин, державного ветеринарного та фітосанітарного контролю, карантину рослин, у сфері переробки сільгоспсировини,  регулювання ринків виробництва дитячого харчування, ведення органічного виробництва», - заявив Олексій Павленко.
За його словами, євроінтеграційний пакет передбачає суттєве прискорення імплементації європейських норм безпеки, вимог щодо виробництва та обігу продукції і організаційних засад функціонування ринку.
«Визначено два найголовніші завдання – системні зміни у принципах державної підтримки аграрного виробництва та сталого розвитку», - наголосив Міністр.  
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 478 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Україна-ЄС, розвиток, Мінагрополітики України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar