MENU

16:18
Олексій Павленко: «Діяльність міністерства стане максимально відкритою і зрозумілою для аграрної галузі»
«Я не прихильник змін заради змін. Я – за зміни, які покращують діяльність організації. За ефективне реформування, а не бездумне скорочення». Про це заявив Міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко під час зустрічі з колективом міністерства. 
Він наголосив, що у нинішніх надскладних умовах аграрна галузь – єдина з-поміж усіх демонструє відчутне економічне зростання, забезпечує валютні надходження та збільшує внутрішнє виробництво.
«Стратегію розвитку аграрної галузі визначено Програмою діяльності Уряду. Ключові принципи Нової продовольчої політики – лідерство на світових продовольчих ринках, підтримка малого і середнього бізнесу на селі, зменшення бюрократичних бар’єрів», - підкреслив Олексій Павленко.
Міністр зауважив, що діяльність відомства стане максимально відкритою, прозорою і зрозумілою для аграрної галузі.
«Мені цікаві експертні думки з приводу стратегії реформування галузі. У діяльності Міністерства ми будемо враховувати усі актуальні ідеї. Я відкритий до спілкування і готовий розглядати пропозиції, надіслані на мою електронну пошту», - наголосив Міністр.
Олексій Павленко наголосив на важливості законної, відкритої і прозорої діяльності Міністерства.
«Я за максимальну децентралізацію галузі і спрощення бюрократичних процедур. За делегування окремих функцій саморегульованим організаціям і органам місцевого самоврядування. За формування конкурентних ринків послуг. Це – запорука від корупції і зловживань, які мають місце у галузі», - наголосив Олексій Павленко.
 
 
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 489 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Мінагрополітики України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar