MENU

10:19
Обговорено питання удосконалення механізмів фінансової підтримки фермерських господарств
За участі фахівців Міністерства аграрної політики та продовольства України відбулася підсумкова виробнича нарада Українського державного фонду підтримки фермерських господарств.


На заході були підведені підсумки роботи установи за 2013 рік та на звітну дату поточного року та  обговорено питання стосовно повернення коштів фінансової підтримки, наданої фермерським господарствам в минулі роки на кредитній основі. Крім того, розроблено План заходів з усунення недоліків, виявлених під час проведення перевірки Держфінінспекцією України.
Учасники наради висловили своє бачення щодо подальшого функціонування установи та винесли на обговорення  пропозиції щодо удосконалення механізмів надання фінансової підтримки фермерських господарств.
За підсумками наради, фахівці Мінагрополітики визнали діяльність Українського державного фонду підтримки фермерських господарств незадовільною, а  керівнику Укрдержфонду доручено вжити заходів щодо посилення контролю за ефективним використанням коштів державного бюджету, активізувати роботу з повернення простроченої заборгованості та звернути увагу на організацію виконання завдань, покладених на установу.
 
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 473 | Додав: evgeniu | Теги: фінансова допомога, Мінагрополітики України, фермер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar