MENU

12:14
Новинки виставки Агросалон-2014
Новинки выставки Агросалон-2014З 7 по 10 жовтня 2014 року в МВЦ «Крокус Експо» проходить міжнародна виставка сільськогосподарської техніки Агросалон 2014. 
Виставка покликана продемонструвати прогресивні технічні рішення і новинки агропромислового комплексу від провідних російських і зарубіжних компаній-виробників сільськогосподарської техніки та обладнання. 


Експозиція виставки охоплює широкий спектр сільськогосподарської техніки: трактори, комбайни, кормозбиральна та грунтообробна техніка, посівні та вантажні машини, обладнання для внесення добрив, захисту рослин та багато іншого.

Свою техніку на виставці представили AGCO, Amazone, John Deere, Claas, Case IH, New Holland, ХТЗ і інші виробники.

Challenger

Challenger представлений на виставці гусеничним трактором 865E, призначеним для робіт, що вимагають високого тягового зусилля при використанні причіпного обладнання. 

Самохідний обприскувач RoGator 700 розроблений спеціально для фермерських господарств і сільгосппідприємств середнього розміру і прийшов на зміну популярним оприскувачів SpraCoupe.

Трактор Challenger 800-ї серії.

Challenger RoGator RG700 оснащені безступінчатим трансмісією з інтелектуальною системою приводу Smart Drive 4x4, стандартно оснащені антипробуксовочною системою. Ширина колії регулюється в широкому діапазоні, довжина стріл - 24 або 28 метрів з контролем висоти. 

Серед переваг: традиційне для RoGator увагу до деталей, гнучка рама С-профілю, максимально точне обприскування, а також ряд інноваційних характеристик, що дозволяють працювати на будь-яких полях і грунтах на високій швидкості без втрати якості.

Challenger RoGator RG700.

Claas

Claas привіз на виставку новий Claas Tucano 580/450, новий прес-підбирач Quadrant 4000, телескопічний навантажувач Scorpion 7044. 
Дизайн і конструкція нового Tucano наблизилися до лінійки Lexion. Серія 500 оснащена системою обмолоту APS Hybrid, серія 400 - соломотрясом APS.

APS (Accelerated Pre Separatio / прискорене попереднє розділення) працює з шириною барабана 1580/1320 мм і діаметром барабана 450 мм. Це обіцяє дуже високе прискорення збирання врожаю, так що до 30% зерен потрапить в попередній контейнер. Прискорювач і молотильний барабан (в серії 500 і реверсивний барабан) приводяться в дію синхронно, так що зібраний урожай обробляють рівномірним потоком. 
Гібридна система APS Hybrid (моделі 570 і 580 із збільшенням потужності на 20 кВт) поєднує в собі тангенціальну систему обмолоту APS і систему залишкового поділу зерна Roto Plus і таким чином поєднує продуктивність і дбайливу обробку соломи. 
Claas Tucano підходить для використання в прибиранні різних культур, а, відповідно, має широкий спектр доступних приставних приладів.

Claas Tucano 580/450.

Quadrant 4000 - «топова» модель лінійки, в яку входять Quadrant 2200, 3200 і 3300. 

Прес-підбирач Claas Quadrant отримали новий ротор RotoFeed, систему безперервної подачі, нову систему очистки, новий пристрій направляючих коліс.
В активі Claas Quadrant 4000 - до 60 тонн на годину при роботі з соломою, гідравлічна камера попереднього пресування, регульована з кабіни, найвища продуктивність завдяки діаметру ротора 86 см, можливість використання для соломи, сіна, сінажу, міскантусу, сорго, конопель.

Claas Arion з прес-підбирачем Quadrant 4000. 

Вперше представлена ​​в 2005 р серія Scorpion значно оновилася. Навантажувачі тепер будуть представлені в новому сегменті, завдяки збільшенню вантажопідйомності, висоти підйому телескопічною стріли, комфорту і економічності.
Цього року Claas представив шість нових моделей навантажувачів з висотою підйому від 6 до 8,75 метрів і з вантажопідйомністю від 3 до 5,5 тонн. 

Для навантажувачів було розроблено нову рама, яка дозволяє механізму витримувати великі навантаження. Відмінною рисою моделей Scorpion є глибока посадка телескопічною стріли, що забезпечує високу стійкість навантажувача і не загороджує огляд. До того ж, завдяки новому типу шасі, максимальний розмір шин збільшився до 600 / 55-26.5.

Телескопічний навантажувач Claas Scorpion 7035.

Fendt

Колісний трактор Fendt 933 оснащений двигуном потужністю 330 к.с. Це один з найпопулярніших тракторів в Європі. Він призначений для виконання важких сільськогосподарських робіт і транспортування вантажів. 

Трактор Fendt обладнаний унікальною безступінчатим коробкою передач Vario, що дозволяє перетворити більшу силу двигуна в тягове зусилля. Традиційно коробка передач включає більше тридцяти шестерень, а в Vario їх всього чотири пари. При цьому вона дозволяє розвивати безступінчатий діапазон швидкостей від 0 до 60 км / ч. Коробка передач Fendt ML 260 забезпечує високий коефіцієнт корисної дії трансмісії для польових і транспортувальних робіт.

Трактор Fendt 933.

На Fendt 933 Vario встановлений шестициліндровий двигун нової концепції Deutz серії TCD 2013 з робочим об'ємом 7,8 л і системою уприскування Common Rail, регулюючої подачу палива залежно від числа обертів під тиском до 2000 бар.

Great Plains

Great Plains представив новий чизельний агрегат Ultra-Chisel, а також нову коротку дискову борону.

Ultra-Chisel, будучи знаряддям вертикальної обробки грунту, діє не менш ефективно і в горизонтальній площині. Тому дана машина підходить як для вертикальної, так і для традиційної технології обробки грунту. 

У лінійці 12 моделей: 3321UC, 3324UC, 3327UC, 3329UC, 3330UC, 3333UC, 4321UC, 4324UC, 4327UC, 4329UC, 4330UC, 4333UC. 

Максимальна глибина роботи становить 20,3 см, міжряддя: 22,9 см або 30,5 см, а опціонні лапи розміром 30,5 см або 40,6 см дозволяють зрізати бур'яни при мінімальному порушенні цілісності поверхневого шару. Підпружинені зуби Great Plains Ultra-Chisel забезпечують навантаження 408 кг, а відстань від рами до опорної площини робочих органів становить 76,2 см.

Чизельний агрегат Great Plains Ultra-Chisel.

Нова коротка дискова борона Great Plains - це поєднання «європейського стилю» обробки грунту c особливостями рельєфу Північної Америки, вважають в компанії. 

Паралельне розташування батарей дозволило зробити машину «короткій», а також забезпечило маневреність і легкість при поворотах. Борона відрізняється високою швидкістю і рівномірністю обробки, і призначена для важких польових умов з великою кількістю пожнивних залишків. 

Диски короткою борони Great Plains мають діаметр 61 см, що дозволяє працювати на глибині до 17,8 см.
Шириною захвату борони становить 7,9 м і 9,1 м, вона має функцію перерозподілу ваги до 1701 кг з центральної секції на бічні, а система вирівнювання машини за допомогою гідравліки налаштовується з кабіни трактора відповідно до змін польових умов. Опціонний комплект копіюють коліс дозволяє працювати без сліду від коліс трактора в умовах більш м'яких грунту.

Коротка дискова борона Great Plains.

Kverneland

Компанія представила 14 одиниць в сегментах грунтообробної, посівної, кормозаготівельної техніки та обладнання для внесення добрив, а також електронних систем управління сільхозмашинами, серед яких 3 абсолютні новинки, які надійдуть у продаж вже в наступному році.

Яскравими новинками стали: підйомник ExLift, компактна сівалка M-Drill і, звичайно, -світовий прем'єра сівалки Kverneland Accord DG-II. 

Гідравлічний підйомник Kverneland ExLift виробляється на заводі Kverneland Group Manufacturing в Липецьку. Устаткування призначене для завантаження розкидачів мінеральних добрив Kverneland Exacta. Конструкція підйомника дозволяє агрегатувати його безпосередньо з тракторами, з розкидачі або ж з візком для розкидачів.

ExLift має трьохточкову навішення і адаптований для будь-яких тракторів, завдяки наявності гідравлічного перехідника. 

Йому властива велика вантажопідйомність - до 1500 кг проти 1000 кг аналогічних одиниць, представлених на ринку. Загальна висота пристрою 3,5 метра, що дозволяє працювати з мішками добрив висотою до 1,8 метрів.

 
Міжнародне журі, що складається з фахівців, яких рекомендували компанії-члени виставкового комітету визначилося з переможцями незалежного професійного конкурсу інноваційної техніки «Агросалон». 
За підсумками голосування були присуджені 4 золотих і 15 срібних медалей. 
Медалі вищої проби були присуджені розробкам компаній «Валмонт Зрошення», Amazonen, «Ростсільмаш» і Claas. 
Amazonen - за розподільник мінеральних добрив ZA-TS. 
«Ростсільмаш» - за гусеничний хід комбайна Vector 450 Track. 
Claas - за тренажер Online Simulator.

Конструкція підйомника передбачає захист штока циліндра від взаємодії з добривами для запобігання корозії, що забезпечує більш тривалий термін служби обладнання. 

Нова серія механічних сівалок представлена ​​моделями M-Drill з шириною захвату 2,5 і 3 м і M-Drill Pro - 3 і 4 м.

Сіялка Kverneland Accord M-Drill Pro

Сівалки комплектуються великим бункером для насіння ємністю 425-530 л. на моделях M-Drill і 530-740 л. - На M-Drill Pro. За рахунок надставки обсяг може бути збільшений до 1 030 і 1 430 л. відповідно. Особлива конструкція бункера дає можливість ефективно працювати навіть при незначному ступені його завантаження і висівати все насіння практично без залишку. 

Серія призначена як для всіх типів зернобобових культур, так і для ріпаку та інших мелкосеменних рослин, завдяки системі дозування Easy Clean, яка дозволяє налаштовувати сівалку під розмір подаваних насіння без використання інструментів. Норма висіву при цьому може регулюватися від 1 до 400 кг / га з високою точністю. 

Сіялка Kverneland Kverneland Accord DG-II.

Головна прем'єра компанії - 12-метрова сівалка Kverneland Accord DG-II з бункером для насіння об'ємом 6000 л. Модель відрізняється високою точністю висіву і, в залежності від застосовуваної технології землеробства, дозволяє виробляти, як традиційний, так і мульчувати посів. 

Установка різних грунтообробних органів надає безліч можливостей для проведення передпосівної підготовки. Наприклад, вперше на високопродуктивну сівалку DG-II можна встановлювати систему вирівнювання грунту Clodboard або два ряди S-образних стійок, або комбінацію обох систем.

Massey Ferguson

Цілий ряд новинок представив Massey Ferguson. Це трактори 8000-й і 9000-й серій, комбайн Massey Ferguson Activa S 7370, телескопічний навантажувач Massey Ferguson 9000. 

Нові трактори оснащені двигунами AGCO Power. Нові турбокомпресори дозволяють забезпечити швидку реакцію двигуна і високий крутний момент на всіх оборотах. Система управління двигуном (EPM) забезпечує підвищення потужності до 25 к.с. для використання ВМО і важких гідравлічних навантажень. Крім того, двигун отримав новий блок управління ECU, нову дросельну заслінку і систему вприскування палива високого тиску, який забезпечує чисте згорання, усуваючи необхідність використання фільтр сажі. Новий пакет охолодження Cyclair підвищує ефективність охолодження, не збільшуючи розмір системи.

Трактори Massey Ferguson.

Комбайни серії Activa харакерізуються високою якістю очистки та обмолоту при одночасно низькому рівні втрат. На них можна встановлювати як класичні жатки FreeFlow (ширина захоплення 4,8-7,6 м), так і більш продуктивні моделі PowerFlow (ширина 5,5-6,7 м) з примусовою подачею скошеної маси, які є запатентованим винаходом інженерів Massey Ferguson з 1976 року. У числі їх особливостей - гідропривід мотовила і система автоматичного повторення рельєфу поля.

Комбайн Massey Ferguson Activa.

Щоб комбайн міг впоратися з будь культурою, в базовій комплектації він оснащений потужним високоінерціонним барабаном і міцним подбарабаньем. При цьому для більш легкого відділення зерна в ході сепарації використовуються довгі клавіші соломотряса з перфорованими каскадами. Висока якість і ступінь очистки зерна досягається за рахунок високопродуктивних решіт, що гарантують ефективне проходження матеріалу крізь стан.

Телескопічний навантажувач Massey Ferguson 9000.

Серія навантажувачів Massey Ferguson 9000 включає 3 модифікації: модель MF 9306 з 6-метрової стрілою і вантажопідйомністю 3 тонни і моделі 9407 / 9407S з 7-метрової стрілою і вантажопідйомністю 3,5 тонни. 

Основними перевагами машин є низькі експлуатаційні витрати, оптимальна економія палива і простота технічного обслуговування. При цьому висока швидкість управління навантажувачами забезпечується швидкою роботою гідравлічної системи, а виконання робіт навіть у самих непростих умовах - високою потужністю двигуна.

Телескопічний навантажувач Ferguson 9000.

Valtra

Двохпаливний трактор Valtra T173 Dual Fuel працює на суміші дизельного палива та стисненого природного газу з розрахунку 20х80 відповідно. Це значить, що невелика частина дизельного палива використовується для займання газоповітряної суміші, запуск самого двигуна виробляється на дизельному паливі. У разі якщо закінчиться газ або коли немає можливості їм заправитися, трактор може працювати і на дизельному паливі. Перехід з одного виду пального на інший може здійснюватися автоматично або вручну.

Трактор Valtra Dual Fuel.

Valtra Dual Fuel можуть працювати як на природному газі або транспортному біогазі, так і на біодизельному паливі. Але поки такі машини набули поширення в країнах Європи, де даний вид палива дуже популярний. 

Двопаливними трактори Valtra можуть бути використані при роботи в різних галузях, зокрема, в сільському господарстві, у сфері комунального господарства, в лісовій промисловості.

Агромаш

Агромаш представив цілий ряд техніки. Відвідувачам були представлені останні розробки та новинки техніки: дощувальна машина барабанного типу Агромаш-Ніагара, зібрана на Волгоградському тракторному заводі; лідерами виставки, з лінійки гусеничних тракторів, стали Агромаш ТГ150 - сама остання розробка конструкторів і виробничників «Концерну Тракторні заводи» та унікальна пропашная машина Агромаш-Руслан. 

Агромаш 150 ТГ (ВТ-150) є сільськогосподарським трактором загального призначення і належить до 4-у тяговому класу. Він призначений для виконання основних сільськогосподарських робіт в агрегаті з навісними, напівнавісними, причіпними знаряддями, машинами з пасивними і активними робочими органами.

Агромаш 150 ТГ (ВТ-150)

Трактор комплектується дизельним двигуном Д-442ВСІ або 74DSE (SisuDiesel) потужністю 158 або 162 к.с. відповідно. Механічна трансмісія з примусовою системою змащення забезпечує мінімальні втрати потужності і високу надійність. 

Конструкція трактора забезпечує низький питомий тиск гусениць на грунт, відсутність буксування і підвищену прохідність. Вантажопідйомність задньої навіски становить 4 т, максимальна швидкість - 15,5 км / год.

Агромаш-Руслан тягового класу 6 призначений для виконання комплексу сільськогосподарських робіт з основної та передпосівної обробки грунту, в тому числі оранки середніх і важких грунтів, глибокого безвідвального розпушування, культивації, сівби зернових, внесення добрив, снігозатримання та інших робіт на рівнинах і схилах крутизною до 10 градусів. 

Однією з головних особливостей трактора є оригінальна конструкція ходової системи, принципово відрізняється від аналогів. Гусениця володіє позитивним зачепленням - рух передається за рахунок зачеплення гусениці з ведучим колесом (металева зірочка), а не за рахунок натягу і тертя.

Агромаш-Руслан

Ростсельмаш

На виставці Агросалон-2014 відбулася офіційна прем'єра нового зернозбирального комбайна RSM 161.

Більш ніж два десятка рішень конструкторів Ростсільмаш, реалізованих в комбайні, пройшли патентний захист, і ще цілий ряд знаходиться на розгляді. А конструкція молотильно-сепаруючого пристрою комбайна вже відзначена медаллю конкурсу інноваційної техніки Агросалон. 

РСМ 161 - перший комбайн нової глобальної платформи Ростсільмаш. У найближчі десять років компанія планує створити щонайменше десяти машин. Це і традиційні одно-та двухбарабанние, і роторні, і гібридні комбайни різної продуктивності.

Ростсельмаш RSM 161.

Крім цього на Агросалон-2014 Ростсельмаш представив трактор Versatile DeltaTrack 460, зернозбиральний комбайн нової генерації Torum 780, поліпшену версію комбайна Vector 450 Track на гусеничному ходу. Крім того були представлені «евроверсіі» 
кормозбирального комбайна RSM 1403, нова пневматична сівалка Versatile ML 930 Alive і ряд інших новинок.

Інші виробники 

Звичайно, крім згаданих брендів у виставці брали участь і інші виробники техніки. Російське об'єднання компаній «Алмаз» представило свої нові моделі: восьмікорпусний лемішні плуг FINIST ПНГ-8-50К, дворядну дискову борону DANA БДП 6х2, з шириною захвату 6 метрів, причіпний чизельний плуг SVAROG ПЧП 4,5.

Компанія «ТіанліРУС» (представник китайського заводу TUTRIC) представила лінійку сільськогосподарських шин «Тіанлі».

Amazone Cirrus 6003-2C.
На другому плані – Horsch Joker 5HD.
John Deere W650 (John Deere отримав срібну медаль за розробку системи HarvestLab для автоматичного вимірювання вологості і вмісту поживних речовин в рослинній масі під час роботи кормозбирального комбайна).
New Holland CR 9080
Pottinger Terrasem C6 
Категорія: Фоторепортажі | Переглядів: 1532 | Додав: evgeniu | Теги: Комбайни, Агросалон 2014, обладнання для внесення добрив, кормозбиральна та грунтообробна тех, трактори, посівні та вантажні машини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar