MENU

16:27
Новий колісний трактор Deutz-Fahr Agrotron L 720 2014 року

Відомий італійський виробник тракторів, комбайнів та іншої сільськогосподарської техніки - компанія Same Deutz-Fahr вивела на ринок свого оновленого флагмана лінійки «Agrotron». Колісний трактор Deutz-Fahr Agrotron L 720 2014 року отримав ряд технічних поліпшень і суттєво модернізовану кабіну.
У главу кута італійці поставили підвищення потужності та ефективності, зменшення витрат палива, максимально можливе здешевлення експлуатаційних витрат. Перед нами старша й сама просунута модель з сімейства «Agrotron L», на яку рівняються всі інші.
Якщо Ви плануєте купити колісний трактор, зверніть увагу на дану модель. Можливості і технічні характеристики сільськогосподарського трактори Deutz-Fahr Agrotron L 720 ми розглядаємо в нашому сьогоднішньому огляді.

Трактор Deutz-Fahr Agrotron L 720

Огляд трактори Deutz-Fahr Agrotron L 720 2014

Габарити, двигун і трансмісія Agrotron L 720

Почнемо огляд з габаритних розмірів італійського трактора. Ширина трактора сягає 2500 - 2740 мм (залежно від комплектації), повна висота дорівнює 3030 мм, загальна довжина - 5010 мм Колісна база у даній сільгосптехніки дорівнює 2985 мм
Трактор оснащений 6-цилиндовым двигуном з турбонаддувом і системою проміжного охолодження. Силовий агрегат DEUTZ з робочим об'ємом 7146 куб. см відповідає вимогам стандарту «ЄВРО-3». В цьому велика заслуга покращеної системи впорскування Common Rail (DCR)». Семиструйные форсунки здійснюють впорскування палива в камеру згоряння (з інноваційної геометричною формою) під номінальним тиском близько 1600 бар.
Основні переваги даної силової установки: дуже високий коефіцієнт корисної дії (ККД), низький рівень шуму і відповідність жорстким європейським стандартам в охороні навколишнього середовища.
Двигун здатний працювати без підготовки на чистому біопаливі без різних перехідних добавок. Агрегат управляється сучасною електронною системою. Остання миттєво аналізує отримані від мотора і оператора дані для подачі необхідної потужності під поточні умови роботи трактора.
За паспортом газотурбінний двигун на Agrotron L 720 розвиває вихідну потужність 220 к. с. (162 кВт) при 2350 оборотах в хвилину. У парі з мотором працює абсолютно нова 24-ступінчаста трансмісія «Powershift» (з неповними передачами). З них 12 передач розрахований на роботу в поле (номінальна швидкість до 19 км/год), а інша половина - на пересування по дорозі (номінальна швидкість до 50-60 км/год).
Коробка передач укомплектована «розумною» системою автоматизованого управління - «APS». Суть даної технології така: система визначає поточні умови роботи трактора (зміна навантаження, режим роботи двигуна), і підбирає оптимальну передачу. Всі процеси займають менше секунди.

Трактор Deutz-Fahr Agrotron L 720

Вал відбору потужності та гідравлічна система на Agrotron L 720

Колісний трактор Deutz-Fahr традиційно оснащений заднім і переднім валом відбору потужності. Для підвищення універсальності механізму заднього італійські інженери передбачили два режими роботи, якими управляє оператор.
Є можливість автоматичного включення і відключення для підвищення безпеки та ефективності трактора. Щоб пуск заднього валу відбору потужності відбувався плавно і в теж час швидко - передбачений електрогідравлічний привід.
Відбір потужності спереду на відміну від заднього механізму активується безпосередньо від силової установки простим натисканням кнопки на керуючому джойстику.
Гідравлічна система сільськогосподарської техніки Agrotron L 720 базується на насосі продуктивністю 113 літрів в хвилину. Для підтримки ефективності системи (у тому числі постійного тиску) є контролююча електронна система «Load Sensing».
Максимальна вантажопідйомність заднього витягу з електронним управлінням за паспортом досягає 10000 кг. Є можливість (спеціальні роз'єми) з'єднання з гідравлічними трубопроводами.
Серед новинок в технічному оснащенні колісного трактора також числиться електронне стоянкове гальмо.

Трактор Deutz-Fahr Agrotron L 720

Оновлена кабіна на Agrotron L 720

Оновлена кабіна колісного трактори Deutz-Fahr Agrotron L 720 тепер гарантує машиністові ще більший комфорт і ергономіку. Кабіна оснащена регульованими пневматичними підвісками, панорамним оглядом і відмінною видимістю. Також збільшився обсяг вільного простору - до 3 куб.м.
Щоб забезпечити максимально можливі огляд з водійського місця при переїздах трактора між пунктами призначення розробники встановили в кабіні бічні опуклі скла.
При виконанні монотонних (часто повторюваних операцій) італійські розробники допомогу оператору тепер пропонують спеціальну функцію під назвою «Comfortip». Завдяки цій функції на джойстику управління з'явилася можливість запам'ятовувати послідовно до 16 різних команд управління! Активація/деактивація даного режиму відбувається легким дотиком до важеля.
Нарешті, для ефективного управління наявними на тракторі електронними системами і додатками в кабіні встановлений спеціальний монітор.
Фото галерея: колісний трактор Deutz-Fahr Agrotron L 720 2014

Інноваційні технології, що застосовуються на трактор Agrotron L 720 2014

  1. Система вприскування для повної сумісності з біодизелем - «B100»;

  2. Система впорскування під високим тиском - «Deutz Common Rail»;

  3. Інтегральні гальма;

  4. Технології енергозбереження;

  5. Гідравлічна реверсирующая передача - «Sense Clutch»:

  6. Гідропідсилювач гальм;

  7. Автоматичне керування включенням переднього приводу і диференціалів - «ASM».

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 1229 | Додав: evgeniu | Теги: Deutz-Fahr, «Agrotron», Трактор, Agrotron | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar