MENU

00:17
Новий флагман — CR10.90 від New Holland

Один з лідерів світового сільгоспмашинобудування — New Holland — святкує 40-річчя технології подвійного ротора. З нагоди цього компанія модернізувала лінійку зернозбиральних комбайнів CR та представила флагман модельного ряду — CR10.90.

Основні зусилля інженери спрямували на підвищення й без того високої продуктивності зернозбиральних машин, доведення до мінімуму втрат зерна й підвищення комфорту роботи оператора.

Так, чергову порцію новацій отримала перевірена роками технологія подвійного ротора. Підвищилися якість обмолочування й сепарації, плавність роботи. Низка рішень покращила експлуатаційні характеристики комбайна під час роботи у вологих умовах, що, зокрема, актуально для збирання рису.  

Гумові рушії SmartTrax передньої осі входять у стандартну комплектацію флагманського CR10.90 і доступні для інших моделей як опція, забезпечуючи відмінне зчеплення і низький рівень ущільнення ґрунту.

Відбулися й зміни під «капотом». Відтепер комбайни CR пропонують більше кінських сил: від 449-ти на базовому CR7.90 до вражаючих 652-х на CR10.90. Двигуни п’яти моделей відповідають екологічному стандарту Stage IIIB, тоді як флагман оснащений дизельним двигуном FPT Cursor 16 з технологією ECOBlue Hi-eSCR. Завдяки їй норми викидів «вписуються» в стандарт Stage IV. Крім того, ця технологія дає значну економію пального та зниження експлуатаційних витрат. А 1300-літровий бак забезпечує тривалу «автономію» комбайна на полі.

На машини встановлюють великі зернові бункери — об’ємом від 11 500 літрів на CR7.90 до 14 500 літрів на CR9.90 і CR10.90. Висока швидкість розвантаження — 142 л/сек — економить час, зменшуючи «простої» комбайна.

Подбали в компанії й про поліпшення комфорту роботи. Збільшені об’єм кабіни та площа скління, які, як запевняють у New Holland, є кращими в класі, змінене внутрішнє планування, широкий вибір опцій полегшують життя операторові. Працюють на це й зручний багатофункціональний важіль, ультраширокий кольоровий сенсорний монітор, три типи сидінь — від базового з тканинною оббивкою до шкіряного з безліччю регулювань.



Докладніше — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 851 | Додав: evgeniu | Теги: cr, комбайн, NEW HOLLAND | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar