MENU

14:29
Німецький виробник отримав золоту та срібну медалі конкурсу «InterAGRO Innovation Award»

Німецький виробник сільгосптехніки CLAAS отримав золоту та срібну медалі Міжнародного конкурсу кращих інноваційних рішень у сільськогосподарській техніці «InterAGRO Innovation Award», який проводиться в рамках Міжнародної виставки «ІнтерАГРО-2014» в Україні.

Перше місце в номінації «Самохідні збиральні машини» і Золота медаль конкурсу дісталися зернозбирального комбайну CLAAS Tucano 440 (заголовне фото) з гідравлічним налаштуванням підбарабання та захистом від перевантаження системи обмолочування APS. Гідравлічне налаштування забезпечує паралельне ведення підбарабання і пропорційну зміну вхідного і вихідного зазорів для оптимальної якості обмолочування. Управління підбарабанням реалізовано через електронну бортову інформаційну систему CEBIS, що дає змогу оператору змінювати налаштування залежно від умов збирання.

Вбудована система захисту підбарабання від перевантаження запобігає забиванню системи обмолочування. Концепція реалізована таким чином, що при пікових навантаженнях підбарабання максимально відкривається, пропускаючи масу далі, а потім автоматично повертається в задане робоче положення.

Срібну медаль конкурсу і друге місце в номінації «Техніка і обладнання для заготівлі кормів» отримала система DYNAMIC POWER кормозбирального комбайну Jaguar, яка автоматично змінює потужність двигуна відповідно до його навантаженням.

За певних умов, наприклад підбір багаторічних трав з валка, двигун самохідної комбайна повністю не завантажений, режим його роботи і витрата пального «вибиваються» з оптимальних показників. У такому випадку DYNAMIC POWER автоматично знижує потужність двигуна, як результат оберти зменшуються до більш оптимального діапазону 1800—1900 за хвилину. Залежно від умов роботи і навантаження на силовий агрегат комбайна, DYNAMIC POWER може як зменшувати, так і збільшувати його потужність. Економічний ефект системи полягає в зниженні витрати пального на понад 10%.

Категорія: Новини технологій | Переглядів: 512 | Додав: evgeniu | Теги: Jaguar, ІнтерАГРО-2014, DYNAMIC POWER, claas | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar