MENU

13:18
Німецькі інженери розробили польовий транспортер для дорожніх причепів та напівпричепів


Інженери німецький компаній Horsch та Fliegl знайшли спосіб, як задіяти в полі дорожні причепи та напівпричепи. Прототип гусеничного транспортера випробують під час цьогорічних жнив.

На сьогодні все більше аграріїв використовують під час збирання врожаю спеціальні причепи та бункери-перевантажувачі. Це підвищує оперативність збирання врожаю та дає змогу аграріям економити на пальному.

Однак інженери  німецьких компаній Horsch та Fliegl пішли далі та знайшли оригінальне рішення, як зекономити на бункерах, а обійтися звичайними причепами та напівпричепами.

Їхня розробка — гусеничний транспортер. За його допомогою дорожні причепи й напівпричепи стають придатними для сільгоспугідь. Спеціальні кріплення фіксують причіп на рамі. При цьому колія транспортера повторює колію гусеничного трактора.

Новинку випробують під час цьогорічних жнив. Якщо концепція виявиться життєздатною, запустити транспортер у серійне виробництво Horsch планує вже наступного року.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 518 | Додав: evgeniu | Теги: гусеничний транспортер, Fliegl, польовий транспортер, Horsch | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar