MENU

14:52
New Holland оновив комбайни сімейства FR
До 2016 року New Holland представив оновлені моделі кормозбиральних комбайнів FR.

Як повідомляється, в моделях 2016 р використовуються нові двигуни Cursor потужністю від 476 до 775 к.с. з технологією ECOBlue Hi-eSCR, що відповідають екологічним вимогам Tier 4B. Старша модель лінійки зберегла 20,1-літровий двигун потужністю 824 к.с.

Новий стандарт налаштування режиму ECO і інтелектуальна система управління двигуном дозволяють знизити споживання палива в польових умовах. За інформацією виробника, нові двигуни дозволяють заощадити до 13% палива в порівнянні з двигунами Tier 3 аналогічної потужності.
Ріжуча головка діаметром 750 мм відрізняється високими рівнями інерції, а в поєднанні з великою площею різання забезпечує високу пропускну здатність.
Заради універсальності, комбайни можуть оснащуватися одним з трьох варіантів ріжучих головок з різною кількістю ножів різної довжини.
Нова кабіна забезпечує 360-градусний панорамний огляд. Нова підвіска сидіння має автоматичне регулювання ваги і змінну амортизацію. Оновилася також і рульова колонка.
Патентування система обробки культур Variflow дозволяє швидко і без використання інструментів переналаштувати роботу з прибирання кукурудзи на прибирання трави.
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 493 | Додав: evgeniu | Теги: Tier 4B, кормозбиральний комбайн, FR, комбайн, NEW HOLLAND | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar