MENU

02:03
Навантажувачі SEM — якість за нижчу ціну

Альтернативу відомим брендам навантажувачів пропонує «Цеппелін Україна» — компанія вивела на ринок фронтальні машини SEM. Випущені в Китаї, вони поєднують високу якість та надійність Caterpillar з помірними цінами.

Фронтальні навантажувачі належать до тієї категорії техніки, що не робить «погоди» в сільському господарстві, але без якої — не обійтися. Зерно, сіно, добрива, відходи — все це вимагає раціонального та швидкого перевантаження. Крім того, в господарствах, зазвичай, ведуться будівництво та ремонти, що вимагає використання спеціальної техніки — для піску, відсіву, щебеню тощо. Ці потреби можна покрити за допомогою універсального фронтального навантажувача. Немає необхідності додатково купувати або наймати техніку — такі машини, як колісні навантажувачі SEM 639B і SEM 650В, впораються з широким спектром завдань, які виникають у сільському господарстві.

Ціна-якість: ідеальне співвідношення

Бренд Caterpillаr представлення не потребує. Будь-яка модель, яку випускає світовий лідер на ринку спецтехніки, відповідає найвищим стандартам якості. У 2005 році одне з провідних підприємств Китаю з виробництва будівельної техніки, розташоване в місті Цинчжоу, успішно приєдналося до корпорації Caterpillar. Це величезне підприємство з понад 2 тисячами кваліфікованих фахівців. Китай за останнє десятиліття зробив величезний крок вперед у питаннях якості та організації виробництва. Спільна робота з корпорацією Caterpillar дозволила створити бездоганні з технічної точки зору фронтальні навантажувачі.

При створенні фронтальних навантажувачів SEM конструктори Caterpillаr звертали увагу в першу чергу саме на ці аспекти. Всі деталі цих машин виготовлені на потужностях CAT. Порівняно невисокі виробничі витрати, які стали можливими завдяки тому, що завод розташований на території Китаю, дозволили сформувати помірну ціну на техніку SEM. Враховуючи, що таких машин бажано мати в господарстві не одну, а кілька, цей аспект дасть змогу досягти суттєвої економії. Тим більше, що курс гривні щодо основних світових валют, протягом 2014 знизився в 1,5 раза.

В об'єктиві

В Україні пропонуються дві моделі колісних фронтальних навантажувачів SEM. Це вже згадувані SEM 639B і SEM 650B, а також модель з подовженим ковшем 650B High lift.

SEM 639B може оснащуватися ковшем об'ємом від 1,7 до 2,5 куб. м. Його вантажопідйомність становить 3 тонни. Ця машина здатна працювати як зі звичайними вантажами, так і з такою «ніжною» продукцією, як овочі. SEM 639B має двигун від Deutz, потужністю 92 КВт з великим запасом потужності. В 6-ступінчастій КПП передбачено перемикання передач під навантаженням, що особливо важливо при роботі з важкими вантажами.

SEM 650B розрахований на виконання більш масштабних завдань, оскільки має вантажопідйомність до 5 т, об'єм ковша — до 4,5 куб. м. Його двигун розвиває потужність 162 КВт, а 8-ступінчаста КПП забезпечує потреби при будь-яких операціях з вантажами. Навантажувач може рухатися зі швидкістю до 44 км/год.

Колісні навантажувачі SEM можуть оснащуватися ковшами і стрілами з різними габаритами та конструктивними особливостями. Не оминули увагою інженери Caterpillаr і такий важливий аспект, як комфорт оператора — обігрів і кондиціонування кабіни тут на вищому рівні. Вкрай необхідним для роботи в місцях, де немає твердого покриття, є наявність захисту при перекиданні.

Скористатися перевагою

Навантажувачі SEM пропонує «Цепелін Україна» — офіційний дилер Caterpillаr. Компанія поставляє техніку напряму з заводу, минаючи посередників, що позитивно позначається на ціні. Крім того, «Цеппелін Україна» пропонує можливість придбати її в лізинг.

Перевага компанії полягає ще й у тому, що машини не потрібно замовляти і чекати впродовж місяців — партії навантажувачів вже прибули в Україну і знаходяться на складах у різних регіонах країни. Подбали в компанії й підготовку наладчиків та механіків для сервісного обслуговування, а також необхідний запас витратних матеріалів і запчастин.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 576 | Додав: evgeniu | Теги: SEM 650B, sem, Цепелін Україна, навантажувачі, Caterpillаr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar