MENU

22:10
Науково-практичний семінар «День картоплі»

Науково-практичний семінар «День картоплі» Захід відбудеться 14.09.2014 року на Співочому полі (м. Київ, вул. Лаврська, 33)

Початок об 11.00 год.
Untitled-1.jpg
Організаторами науково-практичного семінару є Міністерство аграрної політики та продовольства України, Національна академія аграрних наук України. Також участь у роботі візьмуть провідні компанії та фахівці з вирощування картоплі.
Програма
Пленарна частина відбудеться на Центральній сцені Співочого поля.Із вітальним словом виступлять: Міністр аграрної політики та продовольства України І.О. Швайка та Президент Національної академії аграрних наук України академік Я.М. Гадзало.
З відкритими лекціями (30-40 хв) біля експозицій НААН на тему «Картопля – другий хліб в Україні» виступлять кандидати сільськогосподарських наукМ.М. Фурдига, О.В. Вишневська, Т.М. Купріянова.
Учасники семінару матимуть змогу ознайомитись із продукцією Інституту картоплярства НААН, різними технологіями вирощування, системами захисту картоплі від хвороб та шкідників, а також придбати посадковий матеріал української селекції. Паралельно роботі експозицій НААН виступатимуть творчі колективи.
Завершення семінару орієнтовно о 16.30 год.
 
Модератори семінару: віце-президент НААН академік НААН М.Д. Мельничук, 
директор Інституту картоплярства НААН А.А. Бондарчук.
    Тел. для довідок (044) 281-06-73.
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 530 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar