MENU

14:50
НААН та Державна екологічна академія підписали меморандум про співпрацю
Національна академія аграрних наук та Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління підписали меморандум про співпрацю у сфері науки, технологій та освіти. Меморандум став основоположним документом, який регулює двосторонню  співпрацю у розробці і впровадженні «зеленої економіки» технологій, науки, освіти, зміцнення основ національної безпеки і соціального розвитку держави.

НААН та ДЕА згідно документі співпрацюватимуть у таких напрямках: впровадження нових фінансово-економічних та регуляторних механізмів реалізації екологічної політики та нової системи екологічного моніторингу; реформування та розвиток організаційної структури державної системи моніторингу довкілля (ДСМД); екологічної безпеки та збалансованого природокористування в агропромисловому виробництві; перспективи розвитку зони відчуження Чорнобильської АЄС; охорони довкілля; підготовки кадрів тощо.
Меморандум підписано президентом НААН Ярославом Гадзало та ректором ДЕА Олександром Бондарем.
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 485 | Додав: evgeniu | Теги: меморандум про співпрацю, НААН, співпраця, наука | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar