MENU

13:56
На Рівненщині збудують комбікормовий завод

Будівництво комбікормового заводу стане одним із інвестиційних проектів. Крім того, в поточному році на Рівненщині планується введення додаткових потужностей у птахівництві та молочному скотарстві.

Про це перший заступник голови ОДА Юрій Приварський зазначив під час селекторної наради під головуванням міністра аграрної політики та продовольства Олексія Павленка, інформує прес-служба ОДА

«Щодо пріоритетів у сільському господарстві на 2015 рік, то звертатимемося до обласних депутатів щодо виділення коштів на програми підтримки АПК, першочергово, фермерства та житлового будівництва на селі. У цьому році на Рівненщині планується реалізація декількох інвестиційних проектів, серед яких створення комбікормового заводу, введення додаткових потужностей у птахівництві та молочному скотарстві» — зауважив посадовець.

Також за його словами, торік у сільських господарствах Рівненщини у порівнянні з 2013 роком зросло виробництво на понад 5%. Зокрема, в області зібрали вдвічі більше сої. Збільшилося й виробництво зерна, цукрових буряків, молока та м’яса. 

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 534 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: завод, кормовиробництво, інвестиції, комбікорм, Рівненщина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar