MENU

10:16
На Львівщині відбудеться Міжнародна агропромислова виставка “EuroAGRO”

Традиційно у листопаді у Львові відбудеться III міжнародна агропромислова виставка “EuroAGRO-2018”, яка є яскравим прикладом продуктивної співпраці України та Польщі, пише “Агро-Центр”.

TARGI KIELCE S.A. (Polska, Kielce) та ПрАТ “Гал-ЕКСПО” (Україна, Львів) запрошують українські компанії до участі в Міжнародній агропромисловій виставці “EuroAGRO” у Львові.

“EuroAGRO-2018” – це подія, яка наближає нас до європейських стандартів і відкриває можливості для міжнародної співпраці в агропромисловому секторі з країнами Європейського союзу.

Тематичними розділами цьогорічної експозиції будуть: агротехніка (сівалки, жниварки, дискові борони, культиватори, розкидачі міндобрив, передпосівні агрегати, агрегати ґрунтообробні, плуги, ін.); мікродобрива, засоби захисту рослин, насіння, лабораторне обладнання; садовий інструмент; IT технології в управлінні АПК та ін. Відтак, асортимент продукції, який представлений на виставці дає змогу виконувати практично всі технологічні процеси аграрного виробництва.

Крім цього, формується програма супутніх заходів з урахуванням останніх тенденцій розвитку галузі, де будуть відбуватися B2B-зустрічі, презентації та дискусії між польськими та українськими експертами. Тож, “EuroAGRO-2018” – останні тренди, ще більше сенсу, ще більше користі і ще більше знайомств.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 700 | Додав: evgeniu | Теги: виставка, Львів, EuroAGRO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar