MENU

13:38
На часі тотальна, безповоротна приватизація
«Прибуткових підприємств у віданні Мінагрополітики практично немає. Не бачу жодного, яким Україна може пишатися. Найбільш успішні, маючи тисячі га землі, демонструють прибутковість пивного ларька на Хрещатику». Про це заявив Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко на депутатських слуханнях в Комітеті Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин, коментуючи результати перевірки держпідприємств.


«Місія міністерства – формувати політику, сприяти розвитку агросектору, а не заробляти на корупційних схемах. Я бачу єдиний вихід з ситуації – тотальну, безповоротну приватизацію», - наголосив Павленко.
Олексій Павленко проінформував про стратегію розвитку галузі, ініціативи міністерства на короткострокову перспективу та актуальні проблеми, вирішення яких потребує спільних зусиль Уряду та парламенту.
Зокрема, були порушені питання роздержавлення та приватизації підпорядкованих Мінагрополітики держпідприємств, фіскальної та податкової політики в сфері аграрного комплексу, державної підтримки аграріїв, ринку землі, актуальні законодавчі ініціативи. Олексій Павленко також відповів на запитання членів комітету.
Прес-служба Мінагрополітики
 
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 499 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: приватизація, державні підприємства, Мінагрополітики України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar