MENU

11:26
МТЗ освоїть випуск 450-сильних тракторів

В планах Мінського тракторного заводу — освоїти виробництво колісних тракторів потужністю від 400 кінських сил. Про це повідомив директор підприємства Федір Домотенко.
 

«Ми не стоїмо на місці і шукаємо ніші, де можемо представити нові моделі. Ставимо перед собою завдання вийти на випуск машин потужністю 400—450 кінських сил і вище», — цитує керівника МТЗ прес-центр заводу.

Зі слів Федора Домотенка, ключовими ринками для таких енергонасичених тракторів стануть Росія і Казахстан: «У ВАТ "МТЗ" прекрасно віддають собі звіт в тому, на якому жорсткому конкурентному полі енергонасичені трактори білоруського виробництва повинні демонструвати переваги перед імпортною технікою. Ключові ринки для такого експортно-орієнтованого підприємства — Росія і Казахстан. І тут завод готовий виконувати всі вимоги клієнта і за його бажанням поставляти енергонасичені трактори або з німецькими, або з білоруськими силовими установками».

Крім того, інженери доопрацюють малогабаритні трактори на 30—50 к.с. з урахуванням вимог країн Південно-Східної Азії. На стадії випробувань знаходяться трактори з електромеханічною трансмісією та комбінованою паливною установкою (силові агрегати будуть запускатися на «дизелі», а потім працювати на газо-дизельній суміші). Остання розробка ведеться спільно з Мінським моторним заводом

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 434 | Додав: evgeniu | Теги: Трактор, МТЗ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar