MENU

11:41
Міжнародна науково-практична конференція «ЗБАЛАНСОВАНЕ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ: ТРАДИЦІЇ ТА ІННОВАЦІЇ»

16-17 жовтня 2014 р. в Інституті агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Збалансоване природокористування: традиції та інновації». Організатори. Національна академія аграрних наук України, Інститут агроекології і природокористування НААН.

Основною метою конференції було поєднання зусиль вчених та практиків для вирішення актуальних питань взаємодії суспільства і довкілля з метою практичної реалізації збалансованого природокористування.

В роботі конференції взяли участь: віце-президент НААН, член-кореспондент НААН Жук В.М., заступник директора департаменту, начальник відділу Міністерства екології та природних ресурсів України, к.с.-г.н Мовчан М.М., перший заступник генерального директора ДУ «Інститут охорони ґрунтів України» Міністерства аграрної політики та продовольства України Жилкін В.А., представники інститутів Національної академії наук України і Національної академії аграрних наук України, вищих навчальних закладів, громадських організацій.

В роботі конференції взяли участь провідні вчені та фахівці за напрямами її тематики з близького та далекого зарубіжжя:

Республіка Польща – Ковальські А., д.е.н, професор, директор Інституту економіки сільського господарства і продовольства;

Російська Федерація – Волков С.М., д.е.н, професор, ректор Державного університету із землеустрою, академік РАСГН,;

Японія – Тору Накамура, д.е.н., професор, декан факультету економіки Інституту Кобе Ґакуїн, Йошіхіко Окабе, професор Інституту Кобе Ґакуїн;

Республіка Сербія – Цвіянович Драго, д.е.н., професор, директор Інституту аграрної економіки у Белграді.

Всього в роботі конференції взяло участь 120 осіб.

За результатами конференції прийнято резолюцію, яку рекомендовано направити у профільні за напрямом конференції науково-дослідні установи, міністерства і відомства.

У пленарних доповідях було піднято для обговорення проблеми природокористування та інноваційні підходи до їх вирішення.(Програма конференції і ел.варіант збірника)

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 503 | Додав: evgeniu | Теги: природокористування, НААН, конференція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar