MENU

14:15
Міністр Ігор Швайка відвідав Білоцерківський національний аграрний університет
Під час спілкування зі студентами Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка зазначив, що наших співвітчизників завжди переконували в тому, що вони не готові до самостійності. Втім, сьогодні ми показуємо всьому світу свій потенціал та готовність до співпраці.


"Білоцерківському аграрному університету 354 роки, сьогодні це 354 роки традицій, різноманітних та міцних. Все, що маємо сьогодні, створено для нас. Наша задача-оформити цей багаторічний каркас та впевнено рухатися вперед. Саме ми з вами сьогодні окреслюємо ті кроки, які сприятимуть розбудові нашої держави, зміцненню нашої аграрної царини",- сказав Міністр Ігор Швайка.
Також під час спілкування глава Мінагрополітики висловив переконання, що хороший фахівець, який виходить зі стін аграрних вишів, має більшу частину навчання проводити на практиці. Крім того, сьогоднішня ініціатива підпорядкування аграрних ВНЗ Міносвіти може відгукнутися великими проблемами для навчання майбутніх фахівців в аграрній галузі. Така позиція Міністра знайшла велику підтримку серед студентів:
"Наша аграрна освітня позиція повинна бути міцно вмонтована в Міністерство аграрної політики та продовольства України. Своє треба захищати. Аграрна освіта повинна мати в собі потужну навчально-практичну, галузеву базу",-наголосив Міністр Ігор Швайка.
Днями в Умані відбудеться нарада щодо функціонування галузевих закладів освіти. В заході візьмуть участь викладачі вишів та представники студентського самоврядування. Саме останні мають стати тими "бунтівниками", які мають чітко окреслювати кроки на шляху до майбутнього сильної аграрної країни, переконаний Ігор Швайка.
 
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 434 | Додав: evgeniu | Теги: Мінагрополітики України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar