MENU

12:55
Міністр Ігор Швайка відкрив виставку "LISDEREVMASH"
Сьогодні, 30 вересня, у Києві Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка відкрив виставку "LISDEREVMASH".


У вступному слові очільник відомства відзначив, що в умовах сьогоднішньої неоголошеної війни українські виробники особливо міцно мають згуртуватися для демонстрації нашого економічного та виробничого потенціалу, адже такими заходами вдасться дати гідну відповідь на дії північного агресора.
"Поки, перебуваючи тут, я можу відчувати цей запах деревини, доки ми переконані у власних можливостях щодо відбудови енергонезалежності нашої країни за рахунок деревини - я можу бути впевнений: Україна була, є і буде заможною державою",- сказав Ігор Швайка.
На виставці представлена продукція вітчизняних та іноземних виробників: це і техніка для деревообробки, котли, пелети, вітчизняне екологічне обладнання.
Цього року на виставці LISDEREVMASH будуть представлені стенди більш ніж 80 компаній з України, Білорусі, Австрії, Німеччини, Латвії, Польщі, Франції та інших країн. Серед учасників виставки - такі відомі компанії як BRUKS Group, FOREZIENNE MFLS, LEDINEK, MOST-УКРАЇНА, POLYTECHNIK, AKZO NOBEL ХОЛДИНГ УКРАЇНА, Долини (ексклюзивний представник обладнання SCM і Minimax), LEITZ ІНСТРУМЕНТИ УКРАЇНА, LEUCO УКРАЇНА, Маркетліс, МОТОР СІЧ, РОЙЕК -ЛЬВІВ, СТАНКОДНІПРО, FELDER Group УКРАЇНА та інші. 

В рамках LISDEREVMASH '2014 буде також працювати спеціалізована експозиція WoodEnergy, де будуть показані рішення для утилізації деревних відходів, обладнання для виробництва біопалива, котельні обладнання, а також пелети і брикети. 

Окрім вивчення новітніх зразків техніки, відвідувачі зможуть отримати багато корисної та актуальної інформації під час тематичних семінарів. У другій виставковий день в рамках LISDEREVMASH '2014 пройде семінар на тему «Законодавство ЄС з питань торгівлі деревиною: завдання для України та шляхи їх вирішення», організований Державним агентством лісових ресурсів України, Світовим фондом природи WWF в Україні і Лісовим Попечительским радою (FSC) . В цей же день, 1 жовтня, пройде семінар Українського пелетних Союзу на тему «Тверде біопаливо: бізнес чи ринок?». А в четвер, 2 жовтня, можна буде взяти участь в роботі круглого столу з питань підготовки та підвищення кваліфікації кадрів для деревообробної галузі, організованого Кластером Деревообробки та меблевого виробництва. 

Приємним сюрпризом для гостей LISDEREVMASH '2014 стане можливість виграти один з цінних призів від дилерів компанії STIHL (ПП Підлісний) - бензопилу, мотокосу або садовий пилосос. Акція проходитиме 30 вересня, 1 і 2 жовтня в 15-30.
02660, Киев, Украина
Броварской проспект, 15
Международный выставочный центр
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 517 | Додав: evgeniu | Теги: виставка, Мінагрополітики України, LISDEREVMASH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar