MENU

14:22
Мінагрополітики сприяє розширенню можливостей для стажування за кордоном студентів-аграріїв
У Львівському національному аграрному університеті, за участі фахівців Міністерства аграрної політики та продовольства України, відбулася зустріч у рамках проекту Організації економічного співробітництва та розвитку "Конкурентоспроможність Євразії".

У заході взяли участь ректор університету Володимир Снітинський, керівник проекту Габріела Міранда, а також, міжнародні експерти та представники громадськості.
Головною метою зустрічі було започаткування пілотної схеми стажування студентів Львівського національного аграрного університету на виробництві. Також розглянуті вимоги до матеріально-технічної бази університету задля  проходження практики, впровадження робочих програм практик, запровадження нової схеми стажування студентів, значення стажування для підготовки студентів магістратури тощо. Крім того, обговорювалося питання проведення студентських практик та стажування за кордоном.
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 453 | Додав: evgeniu | Теги: Мінагрополітики України, Організації економічного співробітн, Конкурентоспроможність Євразії, стажування за кордоном студенті, ЛНАУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar