MENU

14:19
Мінагрополітики розробляє перелік нових спеціальностей, а також переглядає класифікатор професій згідно вимог сьогодення
Фахівці Міністерства аграрної політики та продовольства України провели перемовини з представниками Львівської державної адміністрації та відвідали потенційні бази стажування студентів – провідні аграрні компанії Львівщини. Зустрічі відбулися у рамках проекту Організації економічного співробітництва та розвитку з питань стажування студентів аграрних спеціальностей.

В межах зазначеного проекту Мінагрополітики працює над вдосконаленням нормативно-правових засад для організації та забезпечення стажування українських студентів-аграріїв у відповідності до вимог сучасного виробництва.
Крім того, велика увага приділяється відповідності навчальних планів стосовно обсягів теоретичної та практичної складових, а також, залучення роботодавців задля формування програм стажування студентів.
Водночас, Мінагрополітики України розробляє перелік нових спеціальностей, а також переглядає класифікатор професій згідно вимог сьогодення та у відповідності до нових нормативних актів у сфері освіти.
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 532 | Додав: evgeniu | Теги: Мінагрополітики України, Львівщина, класифікатор професій, стажування студентів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar