MENU

14:15
Мінагрополітики розглядає питання запроваджень інновацій в університетській освіті
Департаментом науково-освітнього забезпечення АПВ Міністерства аграрної політики та продовольства України спільно з ДУ «НМЦ «Агроосвіта» проведено семінар проректорів із наукової роботи вищих навчальних закладів «Інновації в університетській освіті».


У заході взяли участь фахівці Мінагрополітики, представники «ДУ «НМЦ «Агроосвіта», науковці та проректори з наукової роботи вищих навчальних закладів Мінагрополітики України.
Учасники семінару відзначили обов’язковість співпраці між вищими навчальними закладами Мінагрополітики України, науковими установами Національної академії аграрних наук України та галузевими державними органами, до сфери управління яких належать вищі навчальні заклади. Крім того, освітяни підкреслили, що активна реалізація європейського вектора вищої освіти, в тому числі й аграрної, передбачає  активну участь науково-педагогічних та наукових працівників  у міжнародних програмах та форумах, науковому стажуванні за кордоном, залученню іноземних спеціалістів тощо.
 Під час другого дня семінару, що пройде сьогодні на базі НАПН України, буде розглянуто питання фінансової автономії та майнових прав ВНЗ, реалізації освітніх програм бакалаврського, магістерського та освітньо-наукового рівня, функціонування внутрішньої системи якості. З приводу згаданих питань очікуються виступи національних експертів.
                                                                                                                                   
Прес-служба Мінагрополітики
 
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 449 | Додав: evgeniu | Теги: Мінагрополітики України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar