MENU

03:35
Мінагрополітики працює над вдосконаленням аграрної освіти в Україні відповідно до норм ЄС
За участі фахівців Міністерства аграрної політики та продовольства України відбулося перше засідання учасників проекту Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) з метою вдосконалення системи стажування для студентів-аграріїв.  
 
Учасники засідання, що відбулось у Львівській регіональній державній лабораторії ветеринарної медицини, обговорили ключові питання, які потребують вирішення та домовилися про спільний пошук моделі стажування з її  подальшим тестуванням на прикладі Львівської області.
Львівський національний аграрний університет був визначений організаторами пілотним вищим навчальним закладом, що, за словами керівника проекту в Україні Габріели Міранди, може слугувати зразком аграрної освіти в Україні та стати платформою для розбудови екосистеми між законодавцями, освітянами і роботодавцями.
Засідання об’єднало керівників і експертів проекту ОЕСР з Франції, Німеччини, Швейцарії, Мінагрополітики України, студентів та викладачів.
Довідково: Візит-дослідження побудоване при співпраці Міністерства аграрної політики та продовольства України, яке залучено до участі в проекті як розробник державної політики в галузі вищої аграрної освіти. Проект Організації економічного співробітництва та розвитку «Конкурентоспроможність Євразії» спрямований на приведення пріоритетних галузей держав у відповідність із стандартами ЄС. Фінансується Європейським Союзом та Урядом Швеції, ґрунтується на дослідженнях експертів ОЕСР та Світового банку.
Прес-служба Мінагрополітики
 
 
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 487 | Додав: evgeniu | Теги: Мінагрополітики України, ОЕСР, освіта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0