MENU

14:16
Мінагрополітики ініціює створення Євроінтеграційної Ради
Про це сказала заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Владислава Рутицька.


За її словами, при міністерстві найближчим часом буде створено вказаний консультативний орган, який працюватиме над вирішенням відповідних запитів та звернень, що надходять від громадськості та європейських партнерів.
Крім того, як стверджує Владислава Рутицька, вже незабаром у кожному структурному підрозділі Міністерства аграрної політики та продовольства України буде визначено державного службовця, який відповідатиме за напрямок євроінтеграційної діяльності департаменту: чи то в галузі тваринництва, чи в сфері науково-освітнього забезпечення, продовольства, правової та законопроектної роботи тощо.
У свою чергу, як наголосив Міністр Ігор Швайка, якісна підготовка до впровадження та затвердження європейських стандартів в аграрному секторі України залежить саме від злагодженої, координаційної роботи Міністерства та тісної співпраці з європартнерами.
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 531 | Додав: evgeniu | Теги: Мінагрополітики України, створення Євроінтеграційної Ради | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar