MENU

22:42
Мінагрополітики долучається до системи електронного документообігу
Мінагрополітики працює з системою електронної взаємодії з органами виконавчої влади (СЕВ ОВВ). Про це повідомила заступник Міністра Мінагрополітики з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька під час виступу на Форумі електронного врядування у Львові.


«В системі працює більш 50 органів влади. З вересня в режимі тестування працює частина модулів внутрішньої системи електронного документообігу. А саме – система HelpDesk, система електронного архіву наказів, система електронного архіву договорів, система довідників підрозділів, персоналу, та оргструктури», - зазначила Владислава Рутицька.
Вона повідомила, що електронний уряд - це скорочення витрат, сприяння економічному розвитку, підвищення прозорості та підзвітності, поліпшення надання послуг та вдосконалення державного управління. «Плануємо в жовтні переадресувати звернення громадян, які надходять до відповідного відділу, на гарячу телефонну лінію Міністерства для оперативного реагування», - наголосила заступник Міністра з питань євроінтеграції.
Владислава Рутицька нагадала, що з квітня місяця Міністерство аграрної політики та продовольства  працює в двох системах електронних закупівель з сервісом «Prozorro». Ця база спрямована на боротьбу з корупцією та заощадження державних коштів при закупівлях. До системи електронних державних закупівель вже доєднались низка підприємств та компанії зі сфери управління міністерства, зокрема ПАТ «Аграрний фонд», ПАТ «ДПЗКУ», ДП «Укрспирт», - додала Владислава Рутицька. 
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 452 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Мінагрополітики України, система, Форум електронного врядування, електронна взаємодія, документообіг, HelpDesk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar