MENU

04:54
Merlo запускає нову серію сільськогосподарських навантажувачів Turbofarmer

Нова серія телескопічних навантажувачів Merlo Turbofarmer буде доступна з одним з двох двигунів і призначена для різних робіт в галузі сільського господарства. 

Нові моделі є частиною сімейства середніх навантажувачів Merlo з робочою висотою 7 і 10 метрів. Нова серія буде доступна з двома двигунами для різних потреб потужністю 122 к.с. або 156 к.с. 
За повідомленням прес-служби компанії, впровадження ряду електронних систем дозволило скоротити споживання палива на 18%. А безпеку використання техніки, навпаки, підвищилася: запатентована система Merlo М CDC визначає положення і навантаження на стрілу і автоматично вносить корективи, забезпечуючи максимальну безпеку і підвищення продуктивності.

Merlo Turbofarmer.

Навантажувачі оснащені механічним ВМО (доступні на всіх моделях в новій серії Turbofarmer). Це дозволяє серйозно розширити можливості машини. 
Для тих, у кого виникає необхідність часто буксирувати причепи, нові моделі Turbofarmer будуть оснащені спеціально пристосованої для цього коробкою перемикання передач MCVTronic.2-швидкісна гідростатична трансмісія дозволяє розвивати швидкість від 0 до 40 км / год без втрат на перемикання передач і ковзання. За запевненнями розробників, вона дозволяє збільшити на 12% крутний момент на низьких оборотах.

 

Переглядів: 536 | Додав: evgeniu | Теги: Merlo, навантажувачі, Україна, Turbofarmer, Телескопічні навантажувачі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar