MENU

11:48
Massey Ferguson просуватиме в Україні зернозбиральні комбайни серії Beta

В Україні відновилися продажі техніки світового бренду Massey Ferguson корпорації AGСО. Окрім тракторів, виробник робитиме ставку й на зернозбиральні комбайни серії Beta. Сучасні машини поєднують низькі експлуатаційні витрати та просте обслуговування і підійдуть для роботи в середніх та великих господарствах.

Ззовні сімейство Beta вирізняє нова стильна кабіна Skyline. У ній більше місця для оператора та кращий комфорт. Панорамний огляд і ергономічне розташування органів управління полегшують роботу та підвищують її продуктивність.

Кабіна оснащується низкою функцій. Серед них — нові контролер Powergrip і термінал Techtouch. Останній є центральним вузлом усіх основних функцій. Контролер Powergrip відповідає за управління комбайном. Важіль оснащений функцією імпульсної дії для збільшення/зменшення швидкості руху. Для перемикання на задній хід досить натиснути одну кнопку. Ергономічна форма і розташування органів управління знижують стомлюваність оператора. Мембранна клавіатура розташована праворуч від підлокітника і служить для управління допоміжними функціями комбайна.

На комфорт працюють автоматична система кондиціонування і обігріву, високотехнологічне крісло з пневматичною підвіскою, дзеркала з електроприводом та обігрівом, холодильник. Попрацювали інженери й над підвищенням шумоізоляції. Для цього, зокрема, кабіна оснащується спеціальним звукопоглинальним склом.

Модифікації 7360 і 7370 можуть оснащуватися системою ParaLevel, яка забезпечує вирівнювання на схилах крутизною до 20%, підтримуючи максимальну ефективність роботи. Електронне управління робить роботу датчиків і механізмів переміщення плавними. Для оптимального поєднання в пакет входить повний привід, який підвищує маневреність, покращує прохідність та зчеплення з ґрунтом.

Комбайни Beta комплектуються жатками FreeFlow або PowerFlow з шириною захвату 4,8—7,6 м. Разом з вальцем Powerfeed жатки забезпечують відміну подачу культур і показують високу продуктивність навіть у важких умовах експлуатації.

Незалежне регулювання підбарабання в передній і задній частинах дає змогу оператору управляти обмолочуванням з більшою ефективністю. За відсутності необхідності використання роторного сепаратора є унікальна можливість його відключення шляхом переміщення підбарабання в положення над верхньою частиною роторного сепаратора. Це дає оператору ширші можливості оптимізації продуктивності комбайна в сухих умовах.

Закриті клавіші соломотряса мають 4 щаблі й обладнані «активними стінками», що забезпечує додаткову площу сепарації. Широкий вентилятор з електроприводом регулювання подає очищене повітря на високопродуктивні решета. Соломоподрібнювачі оснащені ножами з зазубреними лезами для точного подрібнення і зменшення споживання енергії.

Об’єм зернового бункера (9000 л в стандартній версії і 8600 л модифікації ParaLevel) та швидкість розвантаження 105 л/сек. є, як запевняють у компанії, найкращими в класі.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 578 | Додав: evgeniu | Теги: AGСО, Комбайни, Massey Ferguson, зернозбиральні комбайни серії Beta | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar