MENU

15:06
Magnum 380 CVX відзначено нагородою «Машина року 2015» на виставці SIMA

Невдовзі після отримання нагороди «Трактор року» минулої осені на виставці EIMA в італійській Болоньї Case IH Magnum 380 CVX був визнаний «Машиною року 2015» на виставці SIMA в Парижі.

«Ми пишаємось цим подвійним успіхом: нечасто трапляється, щоб одна й та сама машина отримала такі дві нагороди поспіль», — сказав Андреас Клаузер, президент Сase IH, на церемонії нагородження SIMA.

«Машина року» — це престижна нагорода, започаткована в 1997 році, яка відзначає видатні технологічні досягнення в сфері сільськогосподарського машинобудування. Лауреатом нагороди в 2015 році став Magnum 380 CVX, що був обраний 19 незалежними журналістами з сільськогосподарських видань з різних країн Європи. Перелік інноваційних продуктів включав в себе 94 позиції в 17 категоріях. Трактор Case IH Magnum 380 CVX був відзначений в сегменті машин потужністю від 280 до 400 к. с.

«Серія Magnum була започаткована в 1987 році і з тих пір постійно вдосконалювалась, крок за кроком підвищуючи потужність та продуктивність, зменшуючи споживання пального та обсяги викидів, підвищуючи комфорт оператора і таким чином забезпечуючи найвищу віддачу капіталовкладень своїх власників», — сказав маркетинг-директор Ден Стюарт.

Magnum 380 CVX оснащений безступінчастою трансмісією CVX, зручним у використанні мультиконтролером управління, новими пакетами світлодіодного освітлення та опцією Rowtrac, яка забезпечує переваги гусеничного ходу для передачі потужності, але при цьому характеризується набагато нижчим негативним впливом на ґрунт.

«Отримання таких нагород двічі — незадовго до Міжнародного року ґрунтів — демонструє, що наше інноваційне мислення та комплексний підхід справді цінуються спеціалістами, які добре орієнтуються у викликах сьогодення, трендах та новинках сільськогосподарського машинобудування. Ми щасливі, що всі ці здобутки були удостоєні нагороди "Машина року 2015"», — додав Андреас Клаузер.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 510 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: нагорода, Case IH, Трактор, SIMA 2015, Case IH Magnum 380 CVX | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar