MENU

12:19
Kverneland Group представив техніку, що об'єднала функції прес-підбирача і обгорточа
Виконання двох завдань одним оператором і продуктивність нового Kverneland FlexiWrap до 50 рулонів в годину допоможуть скоротити час і витрати на кормозаготівлю. 
У пошуках нових рішень з оптимізації процесу кормозаготівлі інженерами Kverneland Group була розроблена концепція нової машини Kverneland FlexiWrap. Тепер прес-підбирач, як з фіксованою, так і змінною камерою пресування діаметром від 0,6 до 2 метрів і робочою шириною підбирача 2,2 метра ефективно доповнені функцією упаковки рулонів і являють собою нові серії - Kverneland FlexiWrap 6325 і 6500.
«Ці машини допомагають не тільки скоротити терміни заготівлі силосу і сінажу, а й зберегти якість кормів при транспортуванні і наступному зберіганні, - розповідає керівник з продажу« Квернеланд Груп СНД »в регіонах Олексій Летягин. - Крім того, вони забезпечують гнучкість використання. Так, прес-підбирач в складі цих комбінованих машин може бути при необхідності замінений на інший - або в разі зносу, або, якщо сільгоспвиробнику знадобилося працювати з рулонами меншого або більшого діаметру ».
Максимальну стійкість машин, як при роботі в полі, так і при переміщенні по дорогах загального користування, забезпечує рівномірний розподіл ваги і навантаження на шасі з тандемной віссю, а також широкі шини. 
Точність і бережність передачі сформованого рулону на обмотувальник досягаються завдяки розташуванню платформи обмотувача строго навпроти вивантажного лотка пресувальною камери. Це допомагає уникнути збоїв в роботі комбінованої машини (таких як скочування рулону або неточність його потрапляння на платформу обмотувача) навіть на крутих схилах. 
Нова машина від Kverneland припускає обмотку двома рулонами плівки. Два преднатяжители пакувального матеріалу забезпечують високу швидкість обмотки: процес упаковки одного рулону проходить одночасно з формуванням в камері нового, максимально оптимізуючи часові витрати і забезпечуючи продуктивність до 50 рулонів на годину. При цьому близьке розташування преднатяжителей плівки щодо тюка знижує до мінімуму обсяг що потрапляє при обмотці повітря для кращого зберігання маси.
Всі моделі Kverneland FlexiWrap мають запас плівки в кількості 10 рулонів, які опускаються гідравлічно для їх швидкої і легкої заміни, що мінімізує простої машини. 
Розвантаження платформи обмотувача по завершенні процесу упаковки може здійснюватися автоматично або вручну. Останній варіант дає можливість оператору вивантажити вже упакований рулон в певному місці (наприклад, якщо для подальшої вантаження рулони повинні розташовуватися в одну лінію). При цьому низьке розташування платформи обмотувача відносно поверхні поля гарантує акуратну вивантаження рулонів. Крім того, прес-підбирач-Обмотувальник Kverneland FlexiWrap додатково можуть комплектуватися спеціальним пристроєм для установки рулонів: таким чином, рулони завжди вивантажуватимуться на ту сторону, де найбільше шарів плівки - це забезпечить додатковий захист маси при несприятливих погодних умовах. В транспортному положенні цей пристрій автоматично складається.
 
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 545 | Додав: evgeniu | Теги: обгортач, Kverneland FlexiWrap, прес-підбирач, кормозаготівля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar