MENU

15:15
Kuhn виводить на ринок посівний комплекс для швидкісної сівби Espro — з шириною захвату 3 та 6 м

На SIMA 2015 французький виробник представив новий посівний комплекс. Машина отримала назву Espro і пропонується в модифікаціях з шириною захвату 3 та 6 м. Агрегат призначений для сівби широкого спектра зернових культур на високих швидкостях — до 17 км/год.

Посівний комплекс оснащується двома рядами дисків. Маючи увігнуту форму та діаметр в 460 мм, диски ефективно розпушують ґрунт.  Далі в роботу вступає коток, що складається з коліс з шинами великого діаметру (900 мм), розташованих у шаховому порядку. Така конструкція, а також агресивний протектор шин знижує опір кочення та сприяє рівномірному розподіленню й ущільненню поверхні поля без утворення гребнів.  

Сошники кріпляться до рами за допомогою системи Crossflex — хрестоподібного профіля з чотирма поліуретановими блоками, що виконують роль пружини, підтримуючи глибину та рівномірність закладання насіння на високих швидкостях, а також на нерівностях.

Espro — ISOBUS-сумісний. Управління здійснюється за допомогою дисплеїв CCI 200 та VT 50.

Новинка буде доступна з літа 2015 року.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 536 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: посівний комплекс, KUHN, швидкісна сівба, SIMA 2015, Espro | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar