MENU

04:39
Kubota В50 — нова кабіна та модернізований навантажувач

Японський виробник вивів на ринок нові компактні трактори універсальної серії В50. Як зазначають у компанії, новий асортимент піднімає планку технологій і можливостей, а висока якість інженерного підходу дасть змогу й надалі утримувати лідируючі позиції на ринку малогабаритної техніки.

 Трактори характеризуються високими, як для сегменту, показниками продуктивності, продуманості рішень та комфорту роботи оператора. Особливо якщо йдеться про версію з кабіною. Нова її конструкція вирізняється великою площею скління. Інженери попрацювали над покращенням шумоізоляції та мікроклімату. Зручності додають ергономічне розміщення органів управління, рідкокристалічна панель приладів та гідропідсилювач керма. Широкі двері полегшують вхід-вихід.

Трактор отримав новий стильний цільний капот, що спрощує доступ до двигуна. Крім того конструкція капоту збільшує потік повітря для кращого охолодження силового агрегату. Підвищено кліренс машини.

Пропонуються чотири модифікації з двигунами потужністю 20—31 к. с. Базовою є 9-ступінчаста механічна КПП, однак можна замовити трактор й з 3-діапазонною безступінчастою трансмісією з можливістю фіксувати швидкість руху. Трактори оснащуються інноваційною автоматичною системою, що дає змогу переднім колесам повертати на більший кут, що позитивно впливає на маневреність.

Гідравлічна система має задній та передній виводи. Це розширює діапазон використання трактора — від скошування трав до монтажу фронтального навантажувача. Останній також пережив модернізацію зі збільшенням вантажопідйомності.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 628 | Додав: evgeniu | Теги: модернізований навантажувач, Трактор, Kubota В50 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar