MENU

15:02
КПО-8 «Червонець» — для комплексної підготовки посівного ложа

Лозівський ковальсько-механічний завод, що на Харківщині, продовжує розширювати модельний ряд сільсьгосподарських машин. Услід за посівним комплексом підприємство в цьому році виведе на ринок культиватор для передпосівної підготовки. Як і інша продукція, новинка отримала, окрім абревіатури, ім’я, пов’язане з грошима та прибутком, — «Червонець».

Агрегат призначений для підготовки оптимального насіннєвого ложа: вирівняного та розпушеного на всій ширині захвату. Крім того, культиватор підійде для закладання органічних добрив, легкого стерньового обробітку, повторного лущення стерні та механічної боротьби з бур’янами.

Завдяки міцній рамі оригінальної конструкції та різних варіантів робочих органів і їх регулювань машина підійде майже для всіх видів підготовки насіннєвого ложа, будучи ефективною як на малих, так і великих площах.

Використання S-подібної пружинної стійки створює сприятливі умови для оптимального водно-повітряного режиму в ґрунті. Пружна деформованість стійки призводить до коливального руху лапи в ґрунті, що вібрує як у напрямку руху, так і в бічному, при цьому рух у висоту мінімальний. За рахунок цього гарантується максимальне дотримання глибини обробітку, підвищується якість розпушення, знижується тяговий опір. Відстань між робочими органами 125 мм оптимальна для високоякісної обробітку на всій ширині захвату агрегату.

Для роботи на різних типах ґрунтів можна замовити підпружинені стійки, стрільчасту або «гусячу» лапу, оборотний долотоподібний наконечник.

Котки культиватора вирівнюють і ущільнюють ґрунт до глибини укладання насіння. Завдяки цьому воно отримує оптимальну кількість вологи, що створює передумови для рівномірних сходів. Конструкція підвіски подвійних зубчастих котків (передній діаметром 330 мм, задній — 270 мм), їх геометрія і розташування заднього зі зміщенням до переднього забезпечують рівномірний розподіл тиску.

На середніх і важких ґрунтах підпружинена багатофункціональна планка (пружини захищають планку від пошкоджень) встановлюється з нахилом назад, у бік агрегату. Таким чином, всі нерівності ґрунту оптимально усуваються за один прохід. На легких ґрунтах планка встановлюється з нахилом уперед, у бік трактора. Таким чином, на рівних полях культиватор отримує менший опір, як результат — економія пального.

Як опція пропонуються пружині зубці для розпушування колії.

Цифра в абревіатурі КПО-8 вказує на ширину захвату культиватора в метрах. Агрегат пропонується в двох модифікаціях: навісній та напівнавісній. Глибина обробітку — від 3 до 15 см. Робоча швидкість — до 15 км/год., що дає змогу обробляти за годину до 12 гектарів. Необхідна потужність трактора — від 130 к. с.





Докладніше — на сайті виробника

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 767 | Додав: evgeniu | Теги: КПО-8 «Червонець», комплексна підготовка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar