MENU

02:42
Китайці інвестують у тваринництво Чернігівщини 58 мільйонів доларів

У майбутніх планах компанії – розширення і розвиток свинарного комплексу та відновлення тепличного господарства.
 

Саме презентацію такого масштабного інвестиційного проекту  було проведено 17 вересня під час трьохстороння зустріч представників Чернігівської облдержадміністрації, Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України та «Китайсько-української аграрної компанії «Фанда».

Про що повідомляється на офіційному сайті Чернігівської облдержадміністрації

«У рамках заходу представники «Китайсько-української аграрної компанії «Фанда» зробили презентацію масштабного інвестиційного проекту, який передбачає будівництво на території Корюківського району комплексу з розведення великої рогатої худоби для виробництва м'ясо-молочної продукції. У майбутніх планах компанії — розширення і розвиток свинарного комплексу та відновлення тепличного господарства. Проект розрахований на 5 років із залученням китайських та європейських інвестицій в обсязі 58 мільйонів доларів», — зазначено у повідомлені.

Як повідомили у прес-службі, в результаті зустрічі, на 22 вересня заплановане підписання трьохстороннього Меморандуму про cпівпрацю між Чернігівською ОДА, Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України та «Китайсько-українською аграрною компанією «Фанда».

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 561 | Додав: evgeniu | Теги: виробництва м'ясо-молочної продукці, «Китайсько-українська аграрна компа, інвестиції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar