MENU

22:00
ХТЗ представить нові та модернізовані трактори в жовтні

ХТЗ готує до виробництва модернізовані версії тракторів. 

Оновлено буде всю лінійку — від малогабаритних до найпотужніших моделей. Змін зазнають дизайн, кабіна і технічні характеристики. Зокрема, на трактори встановлюватиметься нова гідростатична трансмісія.

Окрім модернізації існуючих моделей, на заводі працюють над розширенням лінійки. Так, гаму гусеничних тракторів поповнить нова модель.

«Ми розробили новий трактор. За функціоналом він такий же, як Т-75, але потужність двигуна вища», — зазначив генеральний директор заводу Владислав Губін.

Відбулися зміни й у сегменті міні-тракторів. Якщо до цього підприємство випускало машини потужністю 27 к. с., то на сьогодні пропонується також модель на 35 «конячок». При цьому замовник може вибрати або білоруський двигун ММЗ, або італійський Lombardini.

Незважаючи на девальвацію гривні, на заводі не планують різко підіймати вартість продукції. Міні-трактори пропонуються за ціною від 100 тисяч гривень (27 к. с.) до 134 тисяч (ХТЗ-3512 з силовим агрегатом Lombardini). Ціна на трактори потужністю від 170 до 240 кінських сил залежить від комплектації і знаходиться в діапазоні 500—680 тисяч гривень.

«Крім України, основні ринки збуту — Російська Федерація, Казахстан, Узбекистан та країни Закавказзя. Зараз виходимо на ринок країн Східної Європи: Болгарії, Сербії, Хорватії, Румунії. Хороші партнерські відносини склалися з Монгольською Народною Республікою, закріпилися ми і в Латинській Америці — в Республіці Куба та Венесуелі. Також у нас є серйозні контракти з африканськими країнами: Танзанією, Конго, Нігерією», — уточнив Владислав Губін.

В планах підприємства — відкриття складального виробництва в Болгарії (воно працюватиме на Балкани) та Польщі (розраховано на країни Східної Європи та Прибалтику). Працюють складальні підприємства ХТЗ у Росії та Казахстані.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 635 | Додав: evgeniu | Теги: ХТЗ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar