MENU

12:49
ХТЗ показав нову модельну лінійку тракторів

Харківський тракторний завод на Міжнародній спеціалізованій виставці сільгосптехніки Агросалон-2014 представив оновлений модельний ряд своєї продукції. 
На виставці техніка Харківського тракторного заводу вперше була представлена ​​в новому кольорі - бірюзі - символі досягнень компанії. Крім кольору, трактори отримали нове оформлення капотів, кабіни, новий дизайн пластикових панелей. Зрозуміло, багато моделей оновилися і технічно. 
На експозиції був показаний оновлений модельний ряд бірюзових тракторів. 


ХТЗ-240К 

Новинка сезону: суттєво оновлений трактор ХТЗ-240К. Трактор отримав двомісну каркасну кабіну з центральною посадкою оператора, нові сидіння, систему мікроклімату, посилену швидкісну КПП, нову гідравлічну систему.
Комплектуеться трактор ХТЗ-240К новим сучасним двигуном ЯМЗ-536, що відповідає європейським нормам і стандартам, з новою системою уприскування палива, що дозволяє знизити витрату палива. 
Роздавальна коробка ХТЗ-240К - з постійним включеним переднім і заднім мостом, що дозволяє збільшити стійкість трактора на транспортних роботах, підвищити тягові характеристики при роботі з знаряддями, а також збільшити курсову стійкість при виконанні тягових операцій.


Новий трактор ХТЗ-240К

ХТЗ-181

Трактор ХТЗ-181 обзавівся новою шестікатковой торсіонні-балансирной підвіскою, яка дозволяє знизити питомий тиск на грунт, підвищити тягово-зчіпні характеристики, знижує поздовжньо-кутові коливання і покращує плавність ходу трактора, а також збільшує самоочіщаемость. 

Доданий також новий насос змінної продуктивності, який дозволяє раціонально завантажувати двигун трактора залежно від навантажень, створюваних що агрегатуються з ним знаряддями, що значно економить паливо.

Обновлений трактор ХТЗ-181

ХТЗ-3512

ХТЗ-3512 також представлений в новому дизайні. На трактор можна встановлювати штатний опалювач, який дозволяє працювати в холодну пору року в різних кліматичних зонах. 

Як повідомили  в компанії, полімерна облицювання, крім покращення зовнішній вигляд трактора, менш схильна до корозії, ніж металева, проста в обслуговуванні. 
ХТЗ-3512 оснащується новою одномісній кабіною, забезпеченою каркасом безпеки, виконаної відповідно до сучасних вимог, із забезпеченням вентиляції в літній період і опаленням в зимовий.


Обновлений трактор ХТЗ-3512

ХТЗ показал новую модельную линейку тракторовХТЗ показал новую модельную линейку тракторовХТЗ показал новую модельную линейку тракторовХТЗ показал новую модельную линейку тракторовХТЗ показал новую модельную линейку тракторовХТЗ показал новую модельную линейку тракторовХТЗ показал новую модельную линейку тракторовХТЗ показал новую модельную линейку тракторовХТЗ показал новую модельную линейку тракторовХТЗ показал новую модельную линейку тракторовХТЗ показал новую модельную линейку тракторовХТЗ показал новую модельную линейку тракторов
 
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 1839 | Додав: evgeniu | Теги: Трактор, ХТЗ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar