MENU

16:13
«Херсонмаш» розробив пристосування для збирання соняшнику з міжряддям 45 сантиметрів

В основі конструкції — агрегат ПЗС-12 з 70-сантиметровим міжряддям

Новинка доповнить пристосування з традиційним міжряддям 70 сантиметрів

До чергового сезону Херсонський машинобудівний завод вивів на ринок пристосування для збирання соняшнику з міжряддям 45 сантиметрів — ПЗС-12-45.

Пристрій складається з базового універсального модуля і змінних комплектів для агрегатування з різними комбайнами потужністю від 180 к. с. Конструкція дає змогу встановлювати два типи навісних пристроїв: нерегульовані та з регульованим кутом нахилу. Останнє забезпечує оптимальні умови збирання соняшнику різної висоти.

Вертикальні несучі елементи рами рознесені так, щоб забезпечувати розміщення між ними найбільш широких навісних пристроїв комбайнів та створювати зони для агрегатування з похилими камерами широкого спектру комбайнів. Конструкція також гарантує рівномірну передачу маси зі шнека в транспортер похилої камери.

Пристосування забезпечено чистиками для ножів, що запобігає забиванню шнека. У рамі застосовані нові прогресивні профілі, які підвищують міцність і надійність агрегату.

Спрощено привід робочих органів і підвищено його надійність. Запобіжні пристрої перенесені всередину машини, збільшивши її компактність. При цьому за замовленням вони можуть бути встановлені на приводні вали або входити в конструкцію карданних передач.

Ширина захвату пристосування — 5,4 м., кількість рядків — 12. Робоча швидкість — до 10 км/год. Продуктивність при врожайності 20 ц/га — до 50 ц/год. Докладніше про технічні характеристики — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 469 | Додав: evgeniu | Теги: ПЗС-12-45, пристосування для збирання соняшник, Херсонський машинобудівний завод | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar