MENU

13:16
John Deere розширив пропозицію універсальних фронтальних навантажувачів 244K і 324K — компактні розміри для високої продуктивності

Американський виробник сільськогосподарської та іншої спецтехніки випустив нові фронтальні навантажувачі K-серії. Компактні моделі характеризуються високою продуктивністю, хорошою оглядовістю і високою гнучкістю у виконанні завдань. Нові машини отримали індекси 244K і 324K і призначені для роботи в сільському і лісовому господарствах, на будівництві.

«244K і 324K є багатофункціональними машинами, які поєднують маневреність, швидкість, потужність і можливість вирішення завдань, з якими інші навантажувачі можуть і не впоратися, — говорить Дуг Лауфенберг, менеджер з маркетингу компанії John Deere Construction & Forestry. — На прохання клієнтів компанія John Deere розробила моделі з малим радіусом розвороту, новою плавнішою трансмісією і більш потужною гідравлічною системою, яка дозволяє використовувати різноманітне навісне обладнання».

На навантажувачі встановлюються дизельні двигуни стандарту Tier 4 Final потужністю 64 к. с. для 244K та 70 к. с. для 324K. Максимальна швидкість моделей становить 30 км/год. і 27 км/год. відповідно, що дає змогу швидко маневрувати на робочому майданчику. Варіатор забезпечує високу продуктивність та полегшує життя оператору.

Нововведення в серії K — модернізоване рульове управління, яке дозволило зменшити радіус розвороту на 20% в порівнянні з попередніми моделями. Така особливість скоротила цикл навантаження-розвантаження.

John Deere 244K і 324K мають велике статичне перекидаюче навантаження, ніж моделі серії J, а гідростатична трансмісія дозволяє оператору регулювати швидкість руху з високою точністю. Блокування переднього диференціала легко включається кнопкою на джойстику. Крім високої прохідності, блокування диференціала дає змогу ковшу сильніше заглиблюватися, набираючи більше вантажу для переміщення.

 

Кабіни навантажувачів серії K мають відмінну оглядовість. Органи управління знаходяться під рукою. Є можливість змінювати кут нахилу керма. Зручне сидіння з пневмопідвіскою має широкий набір регулювань. Крім цього, кабіна оснащується монітором і великими дзеркалами заднього огляду.

Двигун навантажувача розташований поперечно, що полегшує щоденне сервісне обслуговування. Це позитивно позначається на експлуатаційних витратах і збільшує час безперебійної роботи.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 527 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: 324K, john deere, навантажувач, модернізоване рульове управління, K-серія, універсальний фронтальний навантажу, 244K | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar