MENU

16:58
Як вибрати зерносушарку?

Для того, щоб залишатися конкурентноспроможними на ринку зернових, необхідно стежити за якістю зерна. Але вимоги до якості зернових продуктів постійно ростуть, тому для відповідності необхідно виконувати якісну переробку зернових продуктів і своєчасну підготовку до зберігання продукції відразу після збирання. Слід зазначити, що в переробці зернових особливе значення має процес сушіння. Саме сушка є одним з найбільш витратних етапів підготовки якісної продукції.

Очевидно, що сушку зерна слід проводити на обладнанні, яке відрізняється високою якістю. Саме якість зерносушильної установки забезпечить самі позитивні результати при висушуванні зернової маси. Зерносушарки компанії «Омега Агро» - відмінне вирішення проблеми якісного висушування зерна.

Без зерносушильної техніки не може функціонувати жодне с / г господарство. Дуже важливо, щоб зібране на полі зерно пройшло дуже ретельну обробку, в тому числі і сушку. Сухе зерно зберігається в якіснішому вигляді триваліший час. Тому останнім часом зростає інтерес до різної зерносушильної техніці.

Використовуючи високопродуктивні зерносушарки від компанії «Омега Агро», ви значно знизите кількість витраченого на підготовку зерна часу, зменшите втрати зернових в полі під час безпосереднього збору врожаю. Зерносушарки нашої компанії дозволять вам в мінімальні терміни і з низькими втратами виконати процес перевезення якісного зерна з поля в місця тривалого зберігання.

Вибираючи зерносушарку для вашого господарства необхідно звернути вашу увагу на її продуктивність. Для уточнення цього фактора, рекомендується зіставити планований обсяг зернових культур, які потрібно буде висушити і бажаний термін сушіння. Також дуже важливо вибрати правильний тип теплоносія. Як теплоносій в сучасних зерносушильних установках може використовуватися природний газ, дизпаливо або біопаливо. Не останній фактор, який слід прийняти до уваги - вид зерносушарки. Варто відзначити, що найбільшою популярністю користуються барабанні або шахтні модифікації.

Зерносушарки шахтного типу складаються з двох шахт, кожна з яких вирізняється однаковою ємністю. Шахти встановлюються на стійкому постійному фундаменті. Принцип дії досить простий. Через таку сушарку зернова маса проходить під вагою власної маси. Знизу агрегату надходить нагріте повітря, яке виконує сушку. Після висушування зерно направляється в камери-відстійники для охолодження до нормальної температури.

Зерносушарки барабанного типу за своєю продуктивністю анітрохи не поступаються шахтним. Система таких зерносушарок включає в себе такі компоненти, як топка, барабан і камера охолодження. Завдяки спеціальним металевим пластинам зерно рухається по горизонтальній спіралі і висушується. Зерносушарки даного типу цілком компактні, можуть використовуватися як стаціонарні установки. Яку сушарку ви б не вибрали, компанія «Омега Агро» надасть вам її на максимально вигідних умовах.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 622 | Додав: evgeniu | Теги: Омега Агро, зерносушарка, зберігання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar