MENU

15:49
Як палетопакувальники допоможуть фермеру збільшити прибуток в господарстві
Один з важливих факторів, від яких безпосередньо залежить прибуток у господарстві - це збереження продукції. Тепер розповімо, як палетопакувальники допоможуть фермеру збільшити прибуток в господарстві.

к розповіли представники компанії «Пак-Трейд», грамотна упаковка продукції здатна значно знизити витрати: вона захистить від небажаного атмосферного впливу, збільшить стійкість до механічних пошкоджень. І, як показує практика, витрати на пакувальне обладнання швидко і успішно окупаються.

Ще кілька років тому покупка дорогого устаткування під незнаною назвою «палетопакувальник» здавалася фермерам недоцільним придбанням. Таку покупку могли собі дозволити тільки великі агрохолдинги.

У компанії «Пак-Трейд» розповіли: «Завдяки нашому пілотному проекту, реалізованому спільно з італійською компанією Robopac, палетопакувальники стали доступними для кожного аграрія, який продає свою продукцію».

Палетопакувальники допомагають «закрити» цілий ряд питань, таких як:

  • внутрішня логістика по складах і зберігання продукції (упаковану продукцію в плівці легше транспортувати, вона стає більш мобільною і транспортабільной);
  • поліпшена упаковка вантажу дозволяє доставити продукцію замовникові в цілості й схоронності;
  • на упаковку вантажу витрачається мала кількість плівки або сітки (машини, завдяки запатентованим технологіям, розтягують матеріал у рази);
  • вантаж зберігається від зовнішньої вологи і пилу, поліпшується і його зовнішній вигляд;
  • скорочуються витрати часу на пакувальний процес.

Для упаковки продукції застосовують наступне пакувальне обладнання:

Фахівці «Пак-Трейд» детальніше розповіли про роботу автоматичних і мобільних палетопакувальників.

Автоматичні палетопакувальники

Автоматичні палетопакувальники (паллетообмотчики) призначені для роботи на підприємствах з високою продуктивністю. На ринку можна знайти пакувальники декількох моделей, наприклад, Rotoplat серій  108/308  і 508PDS / 708PVS.

Машини працюють на стандартній платформі діаметром 1650 мм і висотою 77 мм, що дозволяє упаковувати вантажі всіляких розмірів (європіддони, американські) максимальна вага - 2000 кг в стандартній комплектації і 2500 кг в машинах з додатковими опціями.

 
Описане обладнання вироблено всесвітньо відомою компанією Robopac, продукцію якої на території України представляє компанія «Пак-Трейд».

Після установки вантажу на стіл, оператор закріплює плівку за допомогою спеціального пристосування і запускає пакувальний цикл натисканням кнопки на панелі управління. Послідовність здійснюваних апаратом пакувальних операцій та їх характер залежать від обраного оператором циклу.

За допомогою дисплея регулюється швидкість обертання платформи (в межах 5-12 об / хв), переміщення каретки (висота нахлеста плівки). Є режим посиленої упаковки, цикл додаткової упаковки верху піддону.

Висота упаковуваного вантажу визначається автоматично за допомогою фотодатчика.

Машини обладнані лічильниками оборотів, селекторами циклів «ВГОРУ» і «вгору-вниз», є можливість запам'ятовування програм (залежно від моделі).

З метою забезпечення безпеки експлуатації низ каретки оснащений датчиком зупинки, який спрацьовує, якщо при русі вниз каретка зустріне яку-небудь перешкоду. Це дуже важливо у виробничому процесі, так як людський фактор ніхто не виключає.

Палетопакувальники можуть бути оснащені різними каретками, у тому числі з попереднім розтяганням плівки.

Мобільні палетопакувальники

Мобільні палетопакувальники Robopac призначені для пакування в стретч-плівку найрізноманітніших вантажів на різних підприємствах. Ці машини дуже зручні для упаковки «складних вантажів», наприклад, палет з мішками з цибулею. Так як кожна цибулина - ковзає, мішок виходить пухким. І тут на допомогу приходять машини Robot S6  і  Robot Worker.

Мобільні роботи Robot S6  і  Robot Worker дозволяють упаковувати вантажі будь-якої форми, розмірів і ваги, як на піддонах, так і без піддонів. Навіть якщо вантаж нестабільний і пухкий, - для них це не проблема.

Основний принцип роботи - оператор підвозить палетопакувальник до паллету і закріплює плівку в його підставі. Потім задається цикл упаковки, і палетопакувальник, слідуючи обраної програми, автоматично переміщається навколо паллета до повного виконання програми.

Роботи оснащені системою самодіагностики, пам'яттю на 4 програми, датчиками обриву плівки або кінця рулону, лічильниками циклів і годин експлуатації.
 

Час на упаковку одного стандартного европаллета займає не більше 1 хвилини. Причому обмежений лише мінімальний розмір пакуємого вантажу: 600х600 мм. Максимальний розмір - не обмежений.

Як розповіли фахівці компанії «Пак-Трейд»: «Наші клієнти вже мають позитивний досвід роботи на даному обладнанні. Всі машини виготовлені в пилозахищеному виконанні. Кожна машини укомплектована простим ергономічним управлінням, на машинах можна застосовувати різні види пакувального матеріалу (плівки - прозорі і кольорові, плівки з різною системою розтягування, перфоровані плівки, аграрні сітки) ».
 

Компанія «Пак-Трейд» - найбільший український виробник і постачальник пакувальних матеріалів та спецтехніки. Працює на вітчизняному ринку упаковки і техніки з 2004 року. В асортименті реалізованої продукції - більше 400 найменувань різних пакувальних матеріалів, починаючи від ПВХ стрейч-плівки, перфорованої плівки, бутербродної плівки і закінчуючи скотчем, стрічками та пакетами для документів.
Компанія є імпортером спецтехніки, призначеної для різних сфер, в тому числі і для агросектору .
Завдяки прямим контактам з виробничими компаніями з Польщі, Італії, Франції, Німеччини, Англії, Греції та інших країн компанія поставляє на вітчизняний ринок нові види упаковок, обладнання та спецтехніки по оптимальному співвідношенню ціна-якість.

А в тому, щоб правильно підібрати палетопакувальник - допоможуть фахівці компанії «Пак-Трейд». Також вони зможуть продемонструвати роботу машин Robopac в демонстраційних залах у містах Житомир та Луцьк. Є можливість і протестувати машини.

Обслуговуванням і технічною підтримкою займаються сертифіковані інженери.

 

Більше інформації: www.pack-trade.com, www.pack-tradesk.com.ua

 
Категорія: Новини технологій | Переглядів: 752 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: «Пак-Трейд», палета, палетопакувальник, пакувальні матеріали | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar