MENU

14:33
HORSCH модернізував дискові борони Joker RT

Німецький виробник HORSCH модернізував популярні дискові борони Joker RT. Найпомітнішою новацією стала зміна місця розташування шасі. Відтепер воно монтується по центру, даючи агрегату низку переваг.

Дискові борони Joker RT призначені для поверхневого обробітку ґрунту, стимуляції росту падалиці, поліпшення капілярності, закладання пожнивних залишків.

Найбільш помітною зміною модернізованих «Джокерів» є розташування шасі в центрі конструкції між дисковою системою і котком. Таке розташування гарантує низку переваг, серед яких оптимальний розподіл ваги і запобігання розгойдуванню і підстрибуванню техніки в полі. Центр ваги під час руху переміщається ближче до осі борони, завдяки чому гарантується безпека і стабільність під час транспортування. Важливими перевагами є також хороша маневреність і можливість використання подвійного котка за рахунок більшого простору.

HORSCH, залежно від умов роботи, пропонує два види котків. Перший — Doppel-RollPack-Packer з U-подібним профілем і діаметром 55 см — надійний варіант під різні види ґрунтів навіть при інтенсивному використанні. Завдяки розташуванню кілець коток не забивається.


Другий — Doppel SteelDisc Packer діаметром 58 см — завдяки важким металевим кільцям ідеально підходить для інтенсивного зворотного прикочування і подрібнення ґрунту.

 

Для підготовки посівного ложа на борону можна встановити Crossbar. З його допомогою відбувається додаткове вирівнювання поверхні поля. Глибина і нахил роботи Crossbar налаштовується гідравлічно.

Діаметр зубчастих дисків тепер становить 52 см. Вони призначені для «агресивної» роботи. Завдяки попарному розташуванню дисків на стійці борона не забивається. Надійні гумові амортизатори дозволяють копіювати поверхню поля і виконують захисну функцію при наїзді на камені. Підшипники дискової системи не потребують обслуговування.

Докладніше про новинку — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 571 | Додав: evgeniu | Теги: дискові борони, Joker RT, Horsch, обробіток ґрунту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar