MENU

23:30
Gregoire-Besson збільшує продуктивність лущильників Normandie Normandie SP3 — з шириною захвату 9 м

Французький виробник ґрунтообробної техніки представив нову модифікацію лущильника Normandie SP3 — з шириною захвату 9 м для тракторів потужністю 340—360 к. с.

Лущильники Normandie SP3 адаптовані для роботи на великих полях. Першими на ринок вийшли агрегати з шириною захвату 7 м та 8 м для тракторів потужністю відповідно 280 та 320 к. с. До нового сезону виробник доповнив серію машиною з робочою шириною 9 м для агрегатування з тракторами на 340—360 «конячок». Новинка дає змогу підвищити продуктивність обробітку в оптимальних умовах до 14—15 га/год.

Лущильники Normandie SP3 характеризуються високою універсальністю. Окрім лущення на глибину від 5 до 12 см, агрегат якісно подрібнює, перемішує та розподіляє рослинні залишки, знищує бур’яни, розбиває грудки та закладає органічні добрива. Водночас агрегат поєднує функції культиватора, розпушуючи та вирівнюючи ґрунт під насіннєве ложе.

Напівнавісна 3-секційна конструкція 9-метрового Normandie SP3 має центральну і дві бічні рами. Шасі між рядами дисків і котком забезпечує високу маневреність на дорозі і при розворотах та стабільність руху полем.

Два ряди лущильника оснащуються вигнутими дисками діаметром 510 мм (опційно можна встановити диски на 460 мм чи 560 мм). Робочі органи кріпляться на індивідуальних стійках з системою захисту. Завершує прохід агрегату коток — виробник пропонує широкий їх вибір під різні ґрунтові й кліматичні умови.

Серед інших технічних рішень — підшипниковий вузол диска, що не потребує обслуговування, та гідравлічне регулювання глибини обробітку.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 629 | Додав: evgeniu | Теги: лущильник, Normandie SP3, Gregoire-Besson | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar