MENU

15:31
Фермери звернулись до Арсені Яценюка з проханням допомагати аграрній галузі, а не нищити її

Щойно у Верховній Раді України закінчилось голосування щодо прийняття законопроекту № 4309а «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України (щодо удосконалення окремих положень)» — аграрії перемогли.

 ВР зняла питання щодо скасування фіксованого сільськогосподарського податку..

Крім того, Всеукраїнська аграрна рада з всіма присутніми товаровиробниками подала резолюцію — оговорити всі питання на зборах робочих груп при Мінагрополітики. Це перша вагома перемога аграріїв, які почали об’єднуватись і відстоювати свої права.

Фермер з Донеччини Анатолій Перебийніс закликав Раду та Арсенія Петровича допомагати аграріям і не приймати законів, які просто знищать аграрний сектор України. Його підтримали фермери Центральної та Східної України, які були присутні на мітингу.

Також керівник групи компаній «Так-Агро» Руслан Голуб заявив, що для фермерів Україна єдина і на сьогодні фермер — це опора армії, опора країни.

 Володимир Гамалиця, Альона Павленко
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 485 | Додав: evgeniu | Теги: закон, законопроекту № 4309а | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar