MENU

15:40
Fendt модернізував та розширив лінійку тракторів

Ми вже розповідали про модернізовані трактори серії 700 Vario. Окрім них, змін зазнали й інші серії німецького виробника.




Так, лінійку доповнили моделі 300 Vario S4, 700 Vario G3, 800 Vario G3 і 900 Vario G3.

Fendt 300 Vario S4 потужністю від 110 до 138 к. с. отримав двигун AGCO Power об’ємом 4.4 л з запасом крутного моменту до 55%, що дозволяє не тільки підвищити продуктивність, але й значно економити пальне. Управління машинами стало ще більш комфортним завдяки новій кабіні VisioPlus, що має поліпшену оглядовість робочої зони. Врахував виробник і побажання клієнтів щодо управління і електроніки — в розширеній модифікації Profi встановлений термінал з діагоналлю 7 дюймів, що надає більше функцій і можливостей для регулювання. Ще однією особливістю трактора є повністю вбудований в напівраму механізм передньої навіски. Крім того, в конструкції переднього моста реалізована нова функція — автоматичного ввімкнення/вимкнення блокування диференціала і повного приводу.

 

Інша новинка — Fendt 700 Vario G3 з потужністю двигуна від 145 до 240 к. с. Має широкий спектр застосування за рахунок оснащення безступінчастою «коробкою» Vario. В базову комплектацію трактора вперше включені двоконтурна пневматична гальмівна система і пневматична підвіска кабіни. Крім збільшеної оглядовості кабіни, оператора порадує склоочисник, що має зону охоплення в 300 градусів. На сьогоднішні ця модель є єдиною, на яку виробник встановлює 4-швидкісний BВП. Як опцію можна замовити повністю світлодіодну систему освітлення.

Ставка на підвищення рівня комфорту зроблена і в моделях 800 Vario G3 (від 220 до 280 к. с.) та 900 Vario G3 (270—360 к. с.). Зросла й  продуктивність завдяки системі контролю тиску в шинах VarioGrip, що дозволяє економити до 10% пального. Використання нових інтегрованих компонентів двигуна, оновленої системи CommonRail, а також двох турбокомпресорів, що дозволяють досягти максимального крутного моменту в більш широкому діапазоні, підвищують потенціал трактора.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 481 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Трактор, серія 700 Vario, Vario, модернізація, модифікація, Fendt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar