MENU

13:00
Farmtech вивів на ринок нову лінійку розкидачів твердої органіки

Словенський виробник причіпної техніки розширив модельний ряд універсальних розкидачів твердих органічних добрив флагманською моделлю. Megafex пропонується в двох варіантах повною масою 18 і 22 т.

18-тонний Megafex 1800 з масою спорядження 6,5 т бере на «борт» до 11,5 т твердої органіки і приводиться в дію трактором потужністю 145 к. с. 22-тонний Megafex 2200 має власну вагу 9 т, корисне навантаження залежно від модифікації становить 13 або 14 т. Потреба в потужності — 200 к. с.

Об’єми кузовів — 13 та 22 куб. м в стандартній комплектації — можна збільшити до відповідно 16 і 35 «кубів», установивши надставні борти.

Розкидачі базуються на тандемному шасі з ресорним кріпленням підвіски. Як опції пропонуються підйомна та поворотна осі.

 Стандартна система внесення добрив має два горизонтальні шнеки. На замовлення виробник встановлює більш продуктивну систему з чотирма вертикальними шнеками з гвинтовими різцями з надміцної сталі Hardox — як результат, підвищується швидкість і робоча ширина розкидання.

Широкий перелік опцій включає централізовану систему змащування, електрогідравлічне регулювання швидкості роботи конвеєра та інших систем розкидача, варіанти шин.

Докладніше — на сайті виробника.

 

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 523 | Додав: evgeniu | Теги: Farmtech, Megafex, розкидач твердих органічних добрив | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar