MENU

14:50
Фахівці Мінагрополітики визначили напрями, за якими необхідно вдосконалити вітчизняне законодавство
Фахівці департаменту тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства України взяли участь у роботі міжнародних  конференцій «Сучасні тенденції та перспективи нормативно-правового регулювання агробізнесу України» та «Ефективне свинарство», що відбулись у рамках  Міжнародної виставки рентабельного високоефективного сільського господарства «ІнтерАГРО-2014».

Під час заходів було обговорено  три глобальних напрями, за якими повинно бути вдосконалене  вітчизняне законодавство та нормативна-правова база, а саме –  гармонізація, дерегуляція та програма розвитку.
Тобто,  фахівці вважають абсолютною вимогою часу приведення у відповідність систем стандартизації, сертифікації українських продуктів задля виходу на зовнішній ринок. Водночас, спрощення дозвільних процедур  та скорочення кількості довідок чи дозволів сприятиме заохоченню інвесторів залучати в наше сільське господарство інвестиції. Крім того, обов'язковою складовою є програма розвитку сектору, з окресленням основних пріоритетів та векторів, за якими формуватиметься аграрна політка наступні кілька років.
Нагадаємо, 28  жовтня розпочала роботу Міжнародна виставка рентабельного високоефективного сільського господарства «ІнтерАГРО-2014». Програмою заходу запланована низка міжнародних семінарів та конференцій, на яких передбачено обговорення нагальних питань та проблем   різних галузей сільського господарства, зокрема, рослинництва, тваринництва, технічного забезпечення тощо.
 
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 478 | Додав: evgeniu | Теги: Мінагрополітики України, законодавство, «ІнтерАГРО-2014» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar